Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

To Smart #1 με σπορ περιβολή χωρίς καμουφλάζ

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Smart #1 με σπορ περιβολή χωρίς καμουφλάζ

Mobility

To Smart #1 με σπορ περιβολή χωρίς καμουφλάζ

Mobility

Εντοπίστηκε σε ένα parking στην Κίνα και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το νέο Smart #1 σε «φυσικό» περιβάλλον.

Advertisement
Advertisement

Οι διαφορές στο αμάξωμα μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε πως είναι μια έκδοση με τις επιδόσεις στο επίκεντρο.

Ίσως να είναι η πλέον δυναμική εκδοχή του μοντέλου με την υπογραφή της Brabus και απόδοση κοντά στους 400 ίππους. Όπως και να έχει όμως, οι πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου σε ένα χώρο που συναντώνται κι άλλα αυτοκίνητα, μας δίνουν μια καλύτερη αίσθηση του μεγέθους του. Το χωρίς καμουφλάζ πρωτότυπο, εντοπίστηκε σε υπόγειο πάρκινγκ από τον χρήστη του Weibo, Jason Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Με τις δύο πρόσθετες εισαγωγές κάτω από τη γραμμή του καπό και ελαφρώς διαφορετικές εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα, το πρωτότυπο μας «οδηγεί» να θεωρήσουμε πως είναι κάποιας έκδοσης με τονισμένες τις επιδόσεις. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε διαφορετικούς τροχούς πέντε ακτίνων στη θέση των «κλειστών» για λόγους αεροδυναμικής, ζάντες του «βασικού» #1. Από τις ζάντες αυτές, μένουν σε κοινή θέα τα μεγάλα φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες.

Αν επιβεβαιώνεται η υποψία για την κορυφαία έκδοση από απόψεως επιδόσεων που φέρει και την υπογραφή της Brabus, τότε μιλάμε για το Smart #1 με ισχύ 406 ίππων στη διάθεση του οδηγού του και τετρακίνηση. Με αυτά τα δεδομένα, το Smart #1 θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά και με αξιώσεις, απέναντι στα δυναμικά ηλεκτρικά hatchback της αγοράς, τόσο στην Κίνα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που θα κυκλοφορήσει το μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με επιλογές μπαταρίας και τετρακίνηση το νέο Smart #1
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Smart #1
Δεν θα πιστεύετε πόσο θα κοστίζει το αυτοκίνητο της Apple

Advertisement

 

 

 

Advertisement