Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το ηλεκτρικό VW ID.3 στο Golden Hall

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ηλεκτρικό VW ID.3 στο Golden Hall

Mobility

Το ηλεκτρικό VW ID.3 στο Golden Hall

Mobility

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο μοντέλο από κοντά, σε μία πρώτη γνωριμία με τη νέα εποχή της αυτοκίνησης και της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και λίγες μέρες – και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου – το ID.3 «εξηλεκτρίζει» το εμπορικό κέντρο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen. Εισερχόμενοι από την κεντρική είσοδο, θα συναντήσουν το ID.3, στο εντυπωσιακό Makena Turquoise χρώμα, να δεσπόζει τοποθετημένο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, υπερυψωμένο βάθρο, στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού του εμπορικού κέντρου.

Advertisement
Advertisement

Ειδικές κατασκευές φωτισμού πλαισιώνουν περιμετρικά το μοντέλο, ώστε να αναδειχθεί ο πρωταγωνιστικός του ρόλος, ενώ στο πίσω μέρος και ακριβώς δίπλα στο σημείο φόρτισης του αυτοκινήτου, έχει τοποθετηθεί το Wallbox ID. Charger, η εγκατάσταση για τη γρήγορη φόρτιση του ID.3, προσφέροντας μία επιπλέον οπτική μαρτυρία ότι το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο ανήκει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.  Δίπλα στο ID.3, βρίσκεται ένα stand με οθόνη αφής, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την προτεινόμενη λιανική τιμή του μοντέλου σε κάθε έκδοση ID.3 1ST, Plus και Max, σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Παράλληλα, παρών και εκπρόσωπος της Kosmocar-Volkswagen, προκειμένου να ενημερώνει με επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας για προγραμματισμό test-drive μέσω του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου της προτίμησής του. Aξίζει να σημειωθεί πως τηρούνται σχολαστικά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προσωπικής υγιεινής, προκειμένου η πρώτη γνωριμία με το νέο ID.3 να είναι όχι μόνο ευχάριστη αλλά και ασφαλής. Το εμπορικό κέντρο Golden Hall βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37A, στο Μαρούσι, στην Αττική. Το ID.3 θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

newsautoEXECUTIVE: Νέο VW ID.3 1st Edition

Advertisement

VW Passat GTE με ηλεκτρική αυτονομία 66 χλμ.