Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο VW ID.3 1st Edition

Ελλάδα 5:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Νέο VW ID.3 1st Edition

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο VW ID.3 1st Edition

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο VW ID.3 1st Edition σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο από τη σειρά μοντέλων της Volkswagen που βασίζεται στη μεταβλητή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB), έχει ουδέτερο ισοζύγιο CO2 και εντυπωσιάζει με τα δυναμικά χαρακτηριστικά του.

Tο ID.3 ξεκινά την εμπορική του καριέρα με το λανσάρισμα μίας ειδικής έκδοσης με πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με την ονομασία ID.3 1ST Edition, που δημιούργησε η Volkswagen ειδικά για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα ενός τόσο σημαντικού μοντέλου για την αυτοκίνηση.

Το ID.3 1ST Edition βασίζεται στη μπαταρία με χωρητικότητα 58kWh και την αναβάθμιση απόδοσης που χαρίζει στο μοντέλο επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 7,3΄΄.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 150 kW (204 PS), με τη ροπή να έχει τη μέγιστη, εντυπωσιακή τιμή των 310 Nm από μηδενικές στροφές (χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων) ενώ η αυτονομία φτάνει τα 420 χιλιόμετρα (κατά WLTP).

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Advertisement

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο VW ID.3 1st Edition, να μάθετε όλη την γκάμα των κινητήρων του, να το διαμορφώσετε, ακόμη και να κλείσετε Test Drive.

Δείτε την παρουσίαση