Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Σας τη «σπάει» το Yoke της Tesla; Υπάρχει λύση!

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σας τη «σπάει» το Yoke της Tesla; Υπάρχει λύση!

Mobility

Σας τη «σπάει» το Yoke της Tesla; Υπάρχει λύση!

Mobility

Η T Sportline δίνει τη λύση σε όσους έχουν πρόβλημα με τη χρήση του «περίεργου» Yoke του Tesla Model S, που όμως κάθε άλλο παρά φθηνή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία που έχει έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, δίνει τη λύση σε όσους δυσκολεύονται να προσαρμοστούν με το σχήμα του Yoke και θέλουν κάτι πιο «παραδοσιακό».

Το Yoke, αυτό το περίεργο τιμόνι με το οποίο παρουσίασε η Tesla το νέο Model S, έχει δεχτεί δριμεία κριτική από πολλούς –ιδιοκτήτες και μη- μια και στην καθημερινή οδήγηση δυσκολεύει λίγο το χειρισμό του λόγω του ελλειπτικού (και ελλειμματικού) του σχήματος. Παραπέμποντας στο τιμόνι του KITT από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Knight Rider» (σ.σ. στην Ελλάδα είχε αποδοθεί ως «Ο ιππότης της ασφάλτου»…), η επιλογή της Tesla για το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου, επικρίνεται ακόμα.

Η λύση λοιπόν για όσους θέλουν κάτι λίγο πιο παραδοσιακό στα χέρια τους όταν οδηγούν το Tesla Model S, έρχεται από την T Sportline που έχει έδρα στην Καλιφόρνια και προτείνει ένα πρόσθετο στο υπάρχον τιμόνι, προκειμένου να έρθει το σχήμα του λίγο πιο κοντά στο «παραδοσιακό». Οι επιλογές που προσφέρει η T Sportline είναι δύο και έχουν να κάνουν με το υλικό επένδυσης. Το μεν δερμάτινο κοστολογείται 2.000 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο από ανθρακόνημα φτάνει τις 3.050 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε πως όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ξέρουν πως το πρόσθετο αυτό, δεν υποστηρίζει τη λειτουργία του θερμαινόμενου τιμονιού.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα παραδίδεται το ανανεωμένο Tesla Model S;
Το Tesla Model S Plaid αποκτά και πρόγραμμα για πίστα
Το περίεργο τιμόνι του Tesla Model S Plaid δυσκολεύει το drift (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement