Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πρώτη επαφή με τη Ford Mustang Mach-E στην Ελλάδα (+video)

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη επαφή με τη Ford Mustang Mach-E στην Ελλάδα (+video)

Mobility

Πρώτη επαφή με τη Ford Mustang Mach-E στην Ελλάδα (+video)

Mobility

Η πολύ-αναμενόμενη πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E κύλησε στην ελληνική άσφαλτο και βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της για να σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις.

Advertisement
Advertisement

Την συμβατική Mustang όλοι την γνωρίζουμε, την ηλεκτρική Mach-E την συναντήσαμε από κοντά μόλις σήμερα στο πλαίσιο της πανελλαδικής παρουσίασης στο Σούνιο. Πολλά έχουν γραφτεί για το πρώτο ευρείας παραγωγής ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford με την ελκυστική σχεδίαση που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός SUV με τα κλασικά ενός κουπέ.

Πως είναι το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον δυναμικό, με το μπροστινό μέρος με την κλειστή μάσκα να «ηλεκτρίζει» όσους έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την Mach-E. Όσο για το πίσω θα έλεγα πως είναι αυτό που με τα χαρακτηριστικά φώτα συνδέει περισσότερο το ηλεκτρικό SUV με το δημοφιλές pony car.

Advertisement
Advertisement

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η εικόνα στο εσωτερικό όπου υπάρχει μια μίνιμαλ άποψη με μια τεράστια όρθια οθόνη αφής 15,5’’ να κυριαρχεί στο μέσο της κονσόλας. Μπορεί να μοιάζει με Tesla, αλλά ο όλος διάκοσμος με το αλογάκι να καλπάζει στο τιμόνι μας λέει πως αυτό είναι ένα Ford. Και μάλιστα από τα ποιοτικότερα.

Advertisement

Η πρώτη μας επαφή έγινε στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας προς το Σούνιο και μάλιστα με μία από τις κορυφαίες εκδόσεις, την τετρακίνητη με τα 351 άλογα. Τα σχόλια είναι περιττά για τις επιδόσεις και τα σχετικά περί ηλεκτρικής επιτάχυνσης. Σε αυτό που θα σταθώ, είναι η αίσθηση που σου βγάζει το αυτοκίνητο που μπορεί να μην είναι ανάλογη μιας συμβατικής Mustang, αλλά για μια ηλεκτρική ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις προσδοκίες. Τόσο στο θέμα του ήχου, όσο και της οδηγικής απόλαυσης.

Advertisement

Με την ολοκλήρωση της πανελλαδικής παρουσίασης η Ford Motor Hellas θα μας διαθέσει το αυτοκίνητο για μια αναλυτική δοκιμή την οποία θα διαβάσετε στο newsauto.gr μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έως τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές πώλησης της νέας Mach-E και για όσους διαθέτουν το μπάτζετ καλό θα είναι να ξεκινήσουν να σκέπτονται μια Mustang ως το επόμενο τους, ηλεκτρικό, αυτοκίνητο.

Δείτε την Live πρώτη οδηγική επαφή εδώ.. 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τις πρώτες Ford Mustang Mach-E που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα (+video)
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E: Τιμές και εξοπλισμός στην Ελλάδα