Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει αυτό το Tesla;

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει αυτό το Tesla;

Mobility

Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει αυτό το Tesla;

Mobility

Το συγκεκριμένο Model S, αγοράστηκε μεταχειρισμένο στη Γερμανία και ο ιδιοκτήτης του έχει κάνει μια σειρά από ρεκόρ, θεωρώντας πως είναι με διαφορά το πιο «ταξιδεμένο» Tesla στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Ο Hansjörg Eberhard von Gemmingen αγόρασε το μεταχειρισμένο του Model S P85+ το 2014 με 30.000 χιλιόμετρα και τώρα, σχεδόν 8 χρόνια μετά, έχει διανύσει απόσταση- ρεκόρ.

Το Νοέμβριο του 2019, το αυτοκίνητο «έγραψε» ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα και ο ιδιοκτήτης είχε κάνει πολλές αναφορές στα ΜΚΔ (με το αυτοκίνητο να έχει και αυτοκόλλητα στις πόρτες του), κάτι που δείχνει πως αν μη τι άλλο, ο Von Gemmingen δεν το αποχωριζόταν και πήγαινε παντού με το αυτοκίνητό του. Τώρα, κάτι παραπάνω από δύο χρόνια μετά, το Model S «γράφει» στο ψηφιακό του κοντέρ, ούτε λίγο ούτε πολύ, 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα! Όπως φαίνεται όμως, τα χιλιόμετρα αυτά δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε «απροβλημάτιστα».

Advertisement
Advertisement

Ο Von Gemmingen μοιράστηκε το γεγονός αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε πείσμα όλων όσοι θεωρούν πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουην περιορισμένες δυνατότητες σε ότι έχει να κάνει με την αντοχή τους στις επαναφορτίσεις και την κάλυψη χιλιομέτρων. Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χιλιόμετρα, όπως καταθέτει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, δεν ήρθαν απροβλημάτιστα μια που όπως προκύπτει από τις δικές του αναφορές, έχει αλλάξει τέσσερις φορές ηλεκτροκινητήρα. Η μπαταρία επίσης δεν είναι η αρχική του μοντέλου, μια και όπως λέει ο Von Gemmingen, έχει αλλαχθεί και αυτή δύο φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η αντανάκλαση του ήλιου έστειλε το Tesla Model S στη καταστροφή
Ερχεται το φθηνό Tesla – Πόσο θα κοστίζει;
Πότε θα παραδίδεται το ανανεωμένο Tesla Model S;

Advertisement

 

 

Advertisement