Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Land Rover αλλάζει την φιλοσοφία του Discovery

Ελλάδα 5:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Land Rover αλλάζει την φιλοσοφία του Discovery

ΝΕΑ

Η Land Rover αλλάζει την φιλοσοφία του Discovery

ΝΕΑ

H Land Rover μεγαλώνει την γκάμα των Defender και Range Rover. Υπάρχει χώρος για το Discovery;

Advertisement
Advertisement

Η Land Rover λέει ότι «ανακαλύπτει εκ νέου» το Discovery.

Ο Thierry Bollore, Διευθύνων Σύμβουλος της βρετανικής μάρκας, που ανήκει στην Tata Motors, είπε στο Auto Express ότι το «Disco» είναι εδώ για να μείνει, αλλά το concept θα αλλάξει δραστικά για να ξεχωρίσει από τα δύο ξαδέρφια του.

«Επανεφευρίσκουμε πλήρως το Discovery. Πιστεύουμε ότι υπάρχει χώρος για αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε δημιουργικοί.» είπε ο Bollore και υποστηρίζει ότι η αλλαγή του «Disco» σε «αυτοκίνητο για τις πιο απαιτητικές οικογένειες» θα δικαιολογήσει την ύπαρξή του στην γκάμα.

Advertisement
Advertisement

Το Discovery της επόμενης γενιάς θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα MLA, στην οποία βασίζεται το τελευταίο Range Rover Sport. Η βάση αυτή θα επιτρέψει στους μηχανικούς να εξελίξουν εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE), plug-in υβριδικών και EV για το του ανανεωμένο Disco. Μια ηλεκτρική έκδοση έχει ήδη επιβεβαιωθεί και θα παρουσιαστεί  μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Το Discovery επόμενης γενιάς αναμένεται να παρουσιαστεί το 2025 και να κυκλοφορήσει περίπου ένα χρόνο αργότερα. Όπως ίσως θυμάστε, η JLR έχει καταργήσει τα σχέδια για ένα Road Rover , το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν περισσότερο wagon από SUV και με χαμηλότερο ύψος στο έδαφος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα τα 7θέσια SUV της ελληνικής αγοράς (+τιμές)
Tέλος στη διαμάχη μεταξύ JLR και VW
Προσωρινό στοπ στην παραγωγή των Land Rover Defender και Discovery