Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Με επιλογές μπαταρίας και τετρακίνηση το νέο Smart #1

Ελλάδα 19:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με επιλογές μπαταρίας και τετρακίνηση το νέο Smart #1

Mobility

Με επιλογές μπαταρίας και τετρακίνηση το νέο Smart #1

Mobility

Για το νέο Smart #1, οι προοπτικές προσφοράς πολλαπλών εκδόσεων είναι πολύ μεγάλες χάρη στην εξελιγμένη πλατφόρμα πάνω στην οποία έχει βασιστεί το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η ευελιξία που προσφέρει η πλατφόρμα SEA της Geely, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να προσφέρει πολλές εκδόσεις, με διαφορετική ισχύ και μετάδοση.

Το ολοκαίνουργιο Smart #1 αποκαλύφθηκε με μονό κινητήρα, πίσω κίνηση και μπαταρία 66 kWh αλλά η εταιρεία ήδη αξιολογεί τις πιθανότητες επέκτασης της γκάμας για να διευρύνουν την απήχηση του μοντέλου στο αγοραστικό κοινό.

Το #1 είναι το πρώτο αυτοκίνητο με προορισμό την Ευρώπη που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα SEA (Sustainable Experience Architecture) της Geely, η οποία στην κινεζική αγορά έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε κάποια μοντέλα και σύντομα θα τη δούμε και σε ένα μικρό ηλεκτρικό SUV της Volvo.

Advertisement
Advertisement

Η ευελιξία αυτής της πλατφόρμας δίνει τη δυνατότητα στο #1 να διατίθεται με κάποια διαφορετικές εκδόσεις απόδοσης αλλά και χωρητικότητας μπαταρίας, ενώ η δυνατότητα φιλοξενίας και δεύτερου ηλεκτρικού κινητήρα, σημαίνει ότι θα υπάρχουν και εκδόσεις με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Στην περίπτωση του #1, η τοποθέτηση του δεύτερου κινητήρα που θα εξασφαλίζει την τετρακίνηση, θα αφορά στον χώρο εμπρός. Αναφορικά με την αυτονομία, το #1 αναμένεται να έχει ένα μεγάλο εύρος επιλογών στη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών, που θα κυμαίνεται από τα 400 έως λίγο πάνω από τα 500 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Smart #1
Η Rivian αύξησε τις τιμές 20% και ο Musk την χλευάζει!
Έρχονται τα Robotaxi από την Tesla!

Advertisement