Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2022

EICMA 2022: Εντός έδρας παρουσία για Piaggio-Vespa (+video)

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EICMA 2022: Εντός έδρας παρουσία για Piaggio-Vespa (+video)

EICMA 2022

EICMA 2022: Εντός έδρας παρουσία για Piaggio-Vespa (+video)

EICMA 2022

Ο Όμιλος Piaggio είχε την τιμητική του στο Μιλάνο καθώς έπαιζε εντός έδρας με σπουδαία μοντέλα όπως το MP3 και τη νέα γενιά Vespa GTS.

Advertisement
Advertisement

Η Piaggio είχε για μια ακόμα φορά ίσως το μεγαλύτερο stand στην EICMA 2022 φέρνοντας όλα τα νέα μοντέλα της οικογένειας Piaggio και Vespa. Στο τμήμα της Piaggio την παράσταση έκλεψε το πλήρως ανανεωμένο MP3 το οποίο βρίθει τεχνολογίας και συστημάτων ασφάλειας.

Το νέο τρίτροχο μοντέλο διαθέτει σύστημα αισθητήρων, καμερών και ραντάρ σε τέσσερα σημεία (εμπρός, πίσω, δεξιά, αριστερά) προκειμένου να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στον αναβάτη. Το scooter διαθέτει σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου και σύστημα αλλαγής λωρίδας μεταξύ άλλων, ενώ στην EICMA έγινε παρουσίαση και ενός νέου συστήματος αερόσακου, ενσωματωμένου στο εσωτερικό μέρος της μάσκας.

Advertisement
Advertisement

Στη Vespa τώρα τα πράγματα είχαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς είχαμε την αποκάλυψη της νέας σειράς GTV και φυσικά την πλήρη γκάμα των νέων GTS. Η νέα GTS είναι ήδη διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις κινητήρων, 125 και 300 και σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού GTS, GTS Super, GTS SuperSport και GTS SuperTech.

Η κάθε μια από τις εκδόσεις συνοδεύεται από το δικό της εξοπλισμό και ιδιαίτερο χρωματισμό με την Vespa να έχει προσθέσει συστήματα όπως keyless σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, έγχρωμη οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας και USB θύρες φόρτισης.

Advertisement

Από το περίπτερο της Vespa δεν έλειπαν φυσικά η Primavera σχεδιασμένη από τον Justin Bieber, αλλά και μια επετειακή 946 για τα δέκα χρόνια της ειδικής έκδοσης του μοντέλου. Η Vespa Elettrica στην έκδοση RED ήταν επίσης στην έκθεση, όπως και μια Vespa φτιαγμένη από LEGO.

Advertisement

Βίντεο από το stand της Piaggio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2022: Με δύο πρωτότυπα η CFMoto στο Μιλάνο
EICMA 2022: Πρωτότυπο ηλεκτρικό supermoto από την Aprilia
EICMA 2022: Το Tiger 1200 κυριάρχησε στο περίπτερο της Triumph

Advertisement