Live Κίνηση
Περισσότερα
CUPRA-2022-1

Το CUPRA Formentor συμβιβάζει τα…ασυμβίβαστα!

Ελλάδα 21:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το CUPRA Formentor συμβιβάζει τα…ασυμβίβαστα!

CUPRA-2022-1

Το CUPRA Formentor συμβιβάζει τα…ασυμβίβαστα!

CUPRA-2022-1

Πολυτάλαντο και χαρισματικό, το CUPRA Formentor χαρακτηρίζεται και από το υψηλή σχέση αξίας προς την τιμή του, με την βασική αλλά πληθωρικά εξοπλισμένη έκδοσή του να μην απαιτεί μια περιουσία.

Advertisement
Advertisement

Με ιδιαίτερα ελκυστική τιμή για ένα αυτοκίνητο που πέρα από τα τυπικά χαρίσματα ενός SUV, όπως οι χώροι και η πρακτικότητα, προσφέρει και μία έξτρα διάσταση, την απόλυτη ικανοποίηση του οδηγού και την απόλαυση της διαδρομής.

Το CUPRA Formentor ακολουθεί μια αντισυμβατική και έξω από τα δεδομένα προσέγγιση στα σύγχρονα SUV, συνδυάζοντας σε ένα αμάξωμα την πρακτικότητα ενός SUV με την αισθητική και την οδηγική ένταση ενός καθαρόαιμου σπορ αυτοκινήτου. Βασισμένο πάνω στο πλαίσιο MQB EVO, καταφέρνει να αναδυκνείει τον καθαρό δυναμισμό ενός hatchback με τους χώρους και την άνεση ενός crossover.

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική ισορροπία ανάμεσα σε τόσο διαφορετικές απαιτήσεις κάνουν το CUPRA Formentor την πιο ελκυστική αγορά αυτοκινήτου της κατηγορίας. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα μοναδικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το SUV της CUPRA στην πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστικό πρόταση της αγοράς.

Ασυναγώνιστος σχεδιασμός. Για το πρώτο καθαρά δικό της μοντέλο, η CUPRA φρόντισε να αναδείξει όλη την μεγάλη αγωνιστική της παράδοση σε ένα σπορ σχήμα με πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και πανέμορφες αναλογίες. Δείτε λοιπόν και μόνοι σας…

Advertisement

Με αναφορές σε κουπέ και hatchback, φέρνει τα SUV σε μία νέα εποχή, με μία πολύ καλαίσθητη σιλουέτα που χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως η δυναμική μάσκα με τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα, οι μεγάλοι τροχοί, το σπορ τελείωμα στο πίσω μέρος με την έντονη κλίση της οροφής.

Το συναρπαστικό του design υποστηρίζεται από πολλά ακόμα στοιχεία, όπως τα υπέροχα ματ χρώματα αλλά και τις λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού που προσδίδουν μία μοναδική προσωπικότητα στο Formentor. Τις σπορ εντυπώσεις ενισχύουν ακόμα περισσότερο οι εξατμίσεις με τις 4 απολήξεις, τον ειδικό προφυλακτήρα, το πίσω σπόιλερ, τον διαχύτη στο κάτω μέρος αλλά και τους αποκλειστικούς για το μοντέλο τροχούς των 19 ιντσών.

Advertisement

Εν κατακλείδι τώρα, με το πακέτο του εξοπλισμού ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού να είναι το πιο πλήρες στην κατηγορία του, περιλαμβάνοντας όλα τα σύγχρονα συστήματα τελευταίας γενιάς, το CUPRA Formentor δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο και στο νευραλγικό τομέα της ασφάλειας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η συνταγή της επιτυχίας του CUPRA Formentor
Δοκιμή: Cupra Formentor 1.5 150 PS DSG
Η CUPRA αποκαλύπτει το νέο SUV Terramar (+video)