Live Κίνηση
Περισσότερα
CUPRA-2022-1

CUPRA Formentor: Το παράθυρο στο μέλλον της μάρκας

Ελλάδα 21:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CUPRA Formentor: Το παράθυρο στο μέλλον της μάρκας

CUPRA-2022-1

CUPRA Formentor: Το παράθυρο στο μέλλον της μάρκας

CUPRA-2022-1

Με εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες και σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρέχει υψηλή αλλά και φιλική προς το περιβάλλον απόδοση, το CUPRA Formentor τα σπάει…

Advertisement
Advertisement

Το νέο και εντυπωσιακό CUPRA Formentor συγκεντρώνει τα οφέλη ενός αυτοκινήτου επιδόσεων, μαζί με τις ιδιότητες ενός SUV, σε μια περίοδο μάλιστα που η κατηγορία CUV σημειώνει απίστευτη ανάπτυξη.

Το Formentor επιδεικνύει τη φιλοδοξία, την εκφραστικότητα αλλά και την μεγάλη έμπνευση που η μάρκα κατέχει εγγενώς και ενισχύει τη θέση της CUPRA ως τεχνολογική μάρκα με κατεύθυνση μάλιστα στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Το CUPRA Formentor είναι ένα μοντέλο γεμάτο χαρακτήρα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τα ποικίλα χαρακτηριστικά του και εξαιρετική ποιότητα: χαμηλό, με σπορ χαρακτήρα, έντονο πίσω μέρος, ενισχυμένο μήκος καπό, δυναμικές διαστάσεις.

Το αμάξωμα θυμίζει ένα ισχυρό όχημα παντός εδάφους, αλλά η σχεδίαση του CUPRA Formentor χρησιμοποιεί την αισθητική τεχνική ώστε να ελαφρύνει τη σιλουέτα του οχήματος. Σε αντίθεση με το σκληρό, τραχύ φινίρισμα ενός παραδοσιακού SUV, το CUPRA Formentor χρησιμοποιεί μία αδιάκοπη σχεδιαστική γραμμή, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική ποιότητα του οχήματος.

Advertisement

H εκφραστική εξωτερική σχεδίαση του CUPRA Formentor συνδυάζεται με το υψηλής ποιότητας εσωτερικό του. Η καμπίνα του οχήματος προσφέρει αίσθηση νεωτερισμού και sportiness με την μοναδική αίσθηση της μάρκας CUPRA.

Από τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα και προβάλλεται το μοναδικό welcome light, το τιμόνι CUPRA και τα δερμάτινα καθίσματα, οι επιβάτες του CUPRA Formentor είναι προστατευμένοι σε ένα εσωτερικό υψηλού επιπέδου.

Advertisement

Το ταμπλό βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη ενισχύοντας τη μεγιστοποίηση της εκφραστικότητας του οχήματος. Η εσωτερική χρήση του σκούρου χρωμίου και των μαύρων, υψηλής στιλπνότητας, διακοσμητικών προωθούν την αισθητική της καμπίνας.

Τα bucket καθίσματα δίνουν αίσθηση ελαφρότητας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν τα διαπιστευτήρια απόδοσης του CUPRA Formentor καθώς ο οδηγός κάθεται χαμηλότερα και σε πιο εργονομική θέση.

Advertisement

Η τεχνολογία βρίσκεται στο επίκεντρο του οχήματος με την ενσωμάτωση του digital cockpit που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης μπροστά στον οδηγό και ενός πανοραμικού σύστηματος πλοήγησης 10 ιντσών που παρέχει σημαντική λειτουργικότητα και σύνδεση με τους επιβαίνοντες.

Το CUPRA Formentor έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τη μάρκα στο μέλλον, ενσωματώνοντας ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα προώθησης και παρέχοντας τις επιδόσεις που απαιτούνται από τη CUPRA, αλλά με βιώσιμο τρόπο.

Η κινητήρια δύναμη του CUPRA Formentor είναι ο υβριδικός κινητήρας plug-in υψηλής απόδοσης, ένας κινητήρας σχεδιασμένος που ικανοποιεί τις σημερινές απαιτήσεις για απόδοση και εγκαινιάζει την ηλεκτρική κατεύθυνση της μάρκας.

Η ανάμειξη της τεχνολογίας ενός προηγμένου, υψηλής απόδοσης και ισχύος, βενζινοκινητήρα με τα χαρακτηριστικά υψηλής ροπής ενός ηλεκτροκινητήτρα, επιτρέπει στο υβριδικό CUPRA Formentor να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η συνταγή της επιτυχίας του CUPRA Formentor
CUPRA Formentor VZ5: Σοκ και δέος από 390 άλογα!
Δοκιμή: CUPRA Formentor e-Hybrid 245 PS