Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen C5 Aircross 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Citroen C5 Aircross ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη

Citroen C5 Aircross 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη

Citroen C5 Aircross 2022

Το νέο Citroen C5 Aircross εισάγει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα με τις καμπύλες να αντικαθίστανται από “αιχμηρές καθαρές” γραμμές που αποπνέουν δυναμισμό με το χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της Citroën.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως η φωτεινή υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V του νέου και επιβλητικού Citroen C5 Aircross προσδίδει ένα “hi tech” όπως και έναν πιο “ισχυρό” 3D εφέ στα εμπρός φωτιστικά σώματα.

Στο πολυτελές εσωτερικό του μεγάλου και χλιδάτου Citroen C5 Aircross, η νέα σχεδίαση της ευκρινέστατης οθόνης αφής 10” και της κεντρικής κονσόλας, ενισχύουν πολύ τον ξεχωριστό χαρακτήρα της ευρύχωρης και φιλόξενης καμπίνας επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Το νέο C5 Aircross εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του, υπογραμμίζοντας τη διαφορά του, καθώς προσφέρει ανάρτηση και καθίσματα, αμφότερα εναρμονισμένα στις αρχές του προγράμματος Citroën Advanced Comfort, απαράμιλλη ευρυχωρία και ευελιξία, καθώς και τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, που διασφαλίζουν ότι κάθε διαδρομή, από την καθημερινή μετακίνηση, έως και τα μεγάλα ταξίδια, γίνεται μια γαλήνια και απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία.

Πιο εργονομική είναι πλέον η διάταξη των χειριστηρίων, με το νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα ταχυτήτων, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

Advertisement

Tο νέο Citroen C5 Aircross προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων plug-in Hybrid, βενζίνης ή diesel, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στον τρόπο ζωής και δραστηριοτήτων σας, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6 και μπορούν να εφοδιαστούν με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων.

Tο νέο Citroen C5 Aircross διατηρεί αναμφίβολα αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας άνεσης και της πρακτικότητας σε τετράτροχο παραγωγής, που συνεχίζουν φυσικά να του δίνουν τον τίτλο του πιο ολοκληρωμένου οικογενειακού SUV στην κατηγορία του.

Advertisement

Στην περίπτωση λοιπόν του νέου Citroen C5 Aircross, αρκεί μία και μόνο κίνηση: να βγεις από το αυτοκίνητο που οδηγείς μέχρι εκείνη την στιγμή, ό,τι να είναι αυτό, και να αφήσεις το σώμα σου να βυθιστεί στο εξαιρετικά άνετο κάθισμα του οδηγού.

Η εμπειρία είναι κυριολεκτικά καταλυτική. Και δεν έχει αντίστοιχο προφανώς όχι μόνο στην κατηγορία, αλλά και σε αυτοκίνητα κόστους πολλών εξαψήφιων ευρώ. Η αίσθηση πανάκριβου καναπέ ενός φημισμένου interior design οίκου και η άνεση που διατρέχει το σώμα σου είναι μία εμπειρία που ξεπερνά την στενή αυτοκινητική διάσταση. Εύγε…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Citroen C5 Aircross: Πληθωρική γκάμα για όλα τα γούστα
Citroen C5 Aircross: Η απόλυτη έκφραση της άνεσης
Πόσο κοστίζει το Citroen C5 X στην Ελλάδα;