Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen C5 Aircross 2022

Citroen C5 Aircross: Πληθωρική γκάμα για όλα τα γούστα

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C5 Aircross: Πληθωρική γκάμα για όλα τα γούστα

Citroen C5 Aircross 2022

Citroen C5 Aircross: Πληθωρική γκάμα για όλα τα γούστα

Citroen C5 Aircross 2022

Η προσφορά ενός εξελιγμένου plug-in υβριδικού κινητήρα ενισχύει αν μη τι άλλο περαιτέρω την πλούσια γκάμα εκδόσεων του νέου Citroen C5 Aircross, αλλά και την πολύτιμη στρατηγική εξηλεκτρισμού της γαλλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Tο νέο C5 Aircross προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων plug-in Hybrid, βενζίνης ή diesel, που μπορεί να ανταποκριθεί στον τρόπο ζωής και δραστηριοτήτων του κάθε αγοραστή, καλύπτοντας κάθε απαιτητική ανάγκη.

Σημειώστε εδώ επίσης, πως όλοι οι κινητήρες πληρούν τις αυτηρές προδιαγραφές ρύπων Euro 6 και μπορούν μάλιστα να εφοδιαστούν τόσο με εύχρηστο μηχανικό όσο και με άμεσο στις αλλαγές αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, για καθημερινές διαδρομές έως 55 km μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και της απεριόριστης αυτονομίας για μεγάλες διαδρομές με τον βενζινοκινητήρα, οι νέες Plug-in Hybrid εκδόσεις του νέου C5 Aircross “απογειώνουν” την ευκολία, την οικονομία κίνησης αλλά και την άνεση.

Ο plug-in-υβριδικός κινητήρας του μεγάλου και επιβλητικού SUV της Citroen, επιτρέπει μεταξύ άλλων την αθόρυβη οδήγηση με πλήρη απουσία κραδασμών στην ηλεκτρική λειτουργία έως και τα 135 km/h και προσφέρει άμεσα διαθέσιμη ροπή, της τάξης των 320 Nm.

Με μηδενικές εκπομπές CO2 στην ηλεκτρική κίνησή του, το υβριδικό C5 Aircross δίνει την ελευθερία πρόσβασης σε αστικές περιοχές όπου απαγορεύονται τα οχήματα με κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου. Το SUV της Citroen δηλαδή χωρίς περιστροφές σέβεται απόλυτα το περιβάλλον και σε πηγαίνει παντού.

Advertisement

Ο οδηγός του νέου C5 Aircross Plug-In Hybrid επωφελείται επίσης από μια σειρά υπηρεσιών για τη διευκόλυνση της φόρτισης: με διαχείριση είτε απευθείας στο όχημα, είτε από το smartphone του, καθώς και με τη δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας φόρτισης μέσω της εφαρμογής MyCitroen.

Advertisement

Η διαδικασία της φόρτισης είναι ταχύτατη, με την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο ώρες με τη χρήση Wall-box. Το νέο C5 Aircross προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών τελευταίας γενιάς για τη βελτίωση της άνεσης και της ασφάλειας των επιβατών καθημερινά.

Τώρα, οι οδηγοί του νέου C5 Aircross επωφελούνται από 20 υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV και παρέχουν μεγάλη ασφάλεια στους επιβάτες του οχήματος ελεύθερου χρόνου της Citroen.

Advertisement

Σε αυτά περιλαμβάνεται και το Highway Driver Assist, ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, που συνδυάζει το Adaptive Cruise Control με τη λειτουργία Stop & Go και το σύστημα Active Lane Departure Warning, ενώ παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ασφάλειας χάρη στη μόνιμη υποστήριξη του οδηγού. Το νέο C5 Aircross εκτός από τα πιο άνετα οχήματα στην κλάση είνα ταυτόχρονα και ένα από τα πιο ασφαλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες εκδόσεις για το plug-in υβριδικό Citroen C5 Aircross
Πόσο κοστίζει το Citroen C5 X στην Ελλάδα;
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 EAT8