Live Κίνηση
Περισσότερα
Citroen C5 Aircross 2022

To chic καθιστικό του νέου Citroen C5 Aircross

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To chic καθιστικό του νέου Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross 2022

To chic καθιστικό του νέου Citroen C5 Aircross

Citroen C5 Aircross 2022

Στο εσωτερικό του νέου Citroen C5 Aircross η γνωστή ποιοτική εικόνα ενισχύθηκε περαιτέρω. Εδώ δεσπόζουν τα αναπαυτικά καθίσματα Advanced Comfort που απογειώνουν την άνεση.

Advertisement
Advertisement

Στο C5 Aircross η Citroën έχει εξελίξει στο έπακρο τα καθίσματα , προσθέτοντας μία επιπλέον στρώση αφρού πάχους 15 χλστ., ενώ -προαιρετικά- είναι θερμαινόμενα και διαθέτουν και λειτουργία μασάζ!

Παράλληλα η ιδιαίτερη σχεδίαση του ταμπλό και οι πολλές λύσεις για αποθήκευση μικροαντικειμένων εξακολουθούν να κεντρίζουν την προσοχή. Η εργονομία βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα, με τον οδηγό να μην δυσκολεύεται να βρει τη σωστή θέση οδήγησης, χάρη στο μεγάλο εύρος ρύθμισης του καθίσματος και του τιμονιού.

Advertisement
Advertisement

Στην ανανεωμένη γενιά του C5 Aircross βρίσκουμε τη νέα κεντρική οθόνη αφής με διαγώνιο 10 ίντσες, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει σχεδόν τα πάντα, ενώ παράλληλα το σύγχρονο σύστημα infotainment είναι συμβατό με τεχνολογίες Apple CarPlay και Android Auto.

Δεν λείπουν επίσης από το πλούσιο εσωτερικό του νέου C5 Aircross τα μπουτόν αφής (i-toggles) που παρέχουν άμεσα δυνατότητα ρύθμισης του συστήματος κλιματισμού, του navigation, όπως επίσης και του εξαιρετικού σε απόδοση ηχοσυστήματος.

Advertisement

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών που παραμετροποιείται ανάλογα τις ανάγκες, ενώ νέα είναι και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας, όπου στις αυτόματες εκδόσεις απουσιάζει ο επιλογέας-joystick, καθώς στη θέση του βρίσκεται ένα μικροσκοπικό μπουτόν. Χάρη σε αυτό, έχει αυξηθεί ο διαθέσιμος χώρος για μικροαντικείμενα, όπως το smartphone.

Advertisement

Το νέο και εντυπωσιακό Citroen C5 Aircross προσφέρει χωρίς αμφιβολία μια μοναδική εμπειρία άνεσης αλλά και ηρεμίας για τους επιβάτες στην προικισμένη καμπίνα του. Είναι αλήθεια πως το νέο C5 Aircross εκφράζει ακόμα μεγαλύτερο δυναμισμό και διαθέτει ακόμη περισσότερη φινέτσα.

 

Βασίζεται ξεκάθαρα στα δυνατά σημεία της avant guard γαλλικής άνεσης, της απαράμιλλης ευρυχωρίας όπως επίσης και της μοναδικής ευελιξίας του. Το SUV της Citroen έχει σίγουρα ωριμάσει προκειμένου να γίνει ακόμη πιο δυναμικό αλλά και πιο κομψό (chic). Στο εσωτερικό του, συναντάμε ακόμα πιο μοντέρνα και υψηλής ποιότητας χρώματα και υλικά.

Advertisement

Χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort, που είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία, η άνεση χτυπά κυριολεκτικά κόκκινο. Εξαιτίας της πολύχρονης εμπειρίας της μάρκας, το πολυτελές εσωτερικό του νέου C5 Aircross αποτελεί μια πραγματική “υπογραφή” για τη Citroen, χάρη στην οποία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 EAT8
Με ιταλικό «δάκτυλο» το Citroen Berlingo γίνεται ρετρό
Το νέο λογότυπο της Citroen