Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο λογότυπο της Citroen

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο λογότυπο της Citroen

ΝΕΑ

Το νέο λογότυπο της Citroen

ΝΕΑ

Στο πνεύμα της μίνιμαλ κουλτούρας που διέπει την ηλεκτροκίνηση η γαλλική εταιρία προχωρά στον επανασχεδιασμό του λογότυπου της.

Advertisement
Advertisement

Μία πρώτη γεύση από το νέο λογότυπο της Citroen είχαμε πάρει ήδη από το πρωτότυπο Citroen 19_19 που σχεδιαστικά παραπέμπει στις ρίζες της μάρκας που ξεκινά από το 1919.

Παρόλο που το πρώτο σήμα της μάρκας -πριν από 103 χρόνια- είχε το ναυτικό μπλε και το κίτρινο, το νέο λογότυπο θα έχει μία εξίσου απέριττη και αλλά μονόχρωμη απόχρωση.

Η οποία στα ψηφιακά και έντυπα μέσα θα έχει  μία απαλή απόχρωση του μπλε ώστε να συνάδει με τη «καθαρότητα» της ηλεκτροκίνησης. Πάντως, είναι εμφανές πως το νέο λογότυπο είναι μία σύγχρονη εκδοχή του αρχέτυπου, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο λογότυπο θα παρουσιαστεί επίσημα στις επόμενες μέρες με ένα concept που θα έχει φουτουριστική σχεδίαση με οικογενειακή προσέγγιση. Θα ξεκινήσει να φιγουράρει σε όλα τα πρωτότυπα μοντέλα και φυσικά σε αυτά που θα κυκλοφορούν στους δρόμους.

Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Citroën, Vincent Cobée, λέει: «Καθώς ξεκινάμε το πιο συναρπαστικό κεφάλαιο στη λαμπρή 103χρονη ιστορία μας, είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Citroën να υιοθετήσει μια μοντέρνα και μοντέρνα νέα εμφάνιση. Η νέα μας ταυτότητα είναι ένα κομψό σύμβολο προόδου στραμμένα προς το μέλλον με οχήματα που αμφισβητούν τους παραδοσιακούς κανόνες της βιομηχανίας. Η κληρονομιά μας να εμπνέουμε τους καταναλωτές με τολμηρά και επαναστατικά οχήματα μας δίνει ενέργεια να υιοθετήσουμε μια διαφορετική, πιο περιεκτική προσέγγιση στη μελλοντική οικογενειακή κινητικότητα και πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πελάτες στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον θα συμφωνήσουν ότι τίποτα δε μας συγκινεί όπως η Citroën».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα 15 +1 μυστικά του θρυλικού Citroen 2CV (+video)
Νέο φουτουριστικό Citroen με αυτονομία 800 km
Dacia: Νέο λογότυπο, νέο ξεκίνημα

Advertisement