Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(23) "newsmoto-adventure-2022"

Triumph Tiger 1200

Η Triumph Tiger 1200 ήρθε για να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της βρετανικής φίρμας με σύμμαχο την υψηλού επιπέδου τεχνολογία, τον αξεπέραστο τρικύλινδρο κινητήρα και τον αυθεντικό, περιπετειώδη χαρακτήρα της οικογένειας των Tiger.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/5

Yamaha Tenere 700 World Raid

Με ιστορία σχεδόν 40 ετών η Yamaha Tenere δεν είναι απλά ένα ικανό μοντέλο περιπέτειας, αλλά είναι το σημείο αναφοράς σε μια κατηγορία που ανέκαθεν είχε μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των αναβατών. Με έντονο Off-Road DNA που φέρει τη σφραγίδα της Yamaha, η Tenere συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί τον διακαή πόθο κάθε αναβάτη που αγαπάει τη φύση, την ελευθερία και την εξερεύνηση.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/5

Suzuki V-Strom 650 XT

Ίσως το σημαντικότερο μοντέλο στην γκάμα της Suzuki τα τελευταία χρόνια είναι η V-Strom 650, μια μοτοσικλέτα που ξεχώρισε αμέσως για την ποιότητα, την χρηστικότητα και τον πολύπλευρο χαρακτήρα της. Σήμερα η V-Strom 650 συνεχίζει να δείχνει δυναμικά το δρόμο στη δημοφιλέστατη κατηγορία των μεσαίων crossover adventure και να χαρίζει αμέτρητα ξέγνοιαστα χιλιόμετρα στους αναβάτες.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/5

Ducati DesertX

Η Ducati DesertX είναι η πρώτη σύγχρονη μοτοσικλέτα της ιταλικής μάρκας στον κόσμο του off-road και είναι έτοιμη να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης, διασκέδασης και απόδοσης στον αναβάτη της.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/5