ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Triumph Tiger 1200

Triumph Tiger 1200

Η Triumph Tiger 1200 ήρθε για να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της βρετανικής φίρμας με σύμμαχο την υψηλού επιπέδου τεχνολογία, τον αξεπέραστο τρικύλινδρο κινητήρα και τον αυθεντικό, περιπετειώδη χαρακτήρα της οικογένειας των Tiger.

Πέντε διαφορετικές εκδόσεις για το νέο Tiger 1200

Η Triumph έχει δημιουργήσει πέντε διαφορετικές εκδόσεις της νέας Tiger 1200 για να καλύψει όλες τις ανάγκες του αναβάτη. Η κορυφαία είναι η Tiger 1200 Rally Explorer η οποία διαθέτει εξοπλισμό και περιφερειακά ικανά για τον γύρο του κόσμου.

Δυναμικός χαρακτήρας με ασύγκριτες ταξιδιωτικές ικανότητες

Τρικύλινδρος κινητήρας T-Plane

Ολοκαίνουριος είναι ο τρικύλινδρος κινητήρας της Tiger 1200 με τεχνολογία T-Plane στον στρόφαλο. Το σύνολο των 1.160 κ.εκ. αποδίδει 150 ίππους και 130 Nm ροπής έχοντας στο πλευρό του ένα σύγχρονο σύστημα ψεκασμούς και ένα ανθεκτικό και ακριβές 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ημιενεργητικές αναρτήσεις Showa

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό με τις αναρτήσεις της Showa να κάνουν τη διαφορά. Τόσο το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι 49 χιλ. όσο και το πίσω μονό αμορτισέρ διαθέτουν ημιενεργητικό σύστημα απόσβεσης με αυξημένη διαδρομή στα 220 χιλ. στην κορυφαία έκδοση Rally Explorer. Τα φρένα είναι της Brembo με δαγκάνες M4.30 Stylema, ABS στροφής και οι τροχοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω.

TFT οθόνη 7 ιντσών

Η έγχρωμη ψηφιακή οθόνη TFT 7 ιντσών παρέχει πλούσιες πληροφορίες στον αναβάτη για όλα τα συστήματα της μοτοσικλέτας. Ελέγχεται από έναν εύχρηστο σύστημα διακοπτών στο τιμόνι, ενώ συνεργάζεται με σύστημα συνδεσιμότητας με Bluetooth μέσω της εφαρμογής My Triumph Connectivity System.

Άνεση και ασφάλεια σε πρώτο πλάνο

Ο αναβάτης μένει ξεκούραστος στη διάρκεια του ταξιδιού χάρη στην άνετη σέλα, τα θερμαινόμενα grid, τη θερμαινόμενη σέλα και τις χούφτες, ενώ παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών μέσω του εξελιγμένου συστήματος TPMS. Χρήσιμο είναι επίσης το σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης στην ανηφόρα.

Η έκδοση Tiger 1200 Rally Exlporer είναι εξοπλισμένη με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων το οποίο χαρίζει ακόμα καλύτερη αυτονομία και πρακτικότητα στα μεγάλα ταξίδια.

Αμέτρητα αξεσουάρ

Αλουμινένιες πλαϊνές βαλίτσες Expedition, αλουμινένιες κεντρική βαλίτσα Expedition, Πλαϊνές βαλίτσες Trekker, Κεντρική βαλίτσα Trekker με χωρητικότητα για δύο κράνη, είναι μόνο μερικά από τα γνήσια αξεσουάρ της Triumph για τη σειρά Tiger 1200.

Προηγμένα συστήματα ασφάλειας

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα συστήματα ασφάλειας με το νέο Tiger 1200 Rally Explorer να διαθέτει πολλαπλά προγράμματα οδήγησης, LED φωτιστικά σώματα με ενεργή λειτουργία στις στροφές, σύστημα cruise control, σύστημα quickshifter και ραντάρ με ειδοποίηση τυφλού σημείου.

Triumph Tiger 1200 Rally Explorer

Ισχύς (PS)

150

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (L)

30

Βάρος (Kg) έτοιμο για χρήση

261

Κατανάλωση Καυσίμου (L/Km)

5,1

Εγγύηση (χρόνια)

3

Τιμή (ευρώ)

23.990

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video