ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Suzuki V-Strom 650

Suzuki V-Strom 650 XT

Ίσως το σημαντικότερο μοντέλο στην γκάμα της Suzuki τα τελευταία χρόνια είναι η V-Strom 650, μια μοτοσικλέτα που ξεχώρισε αμέσως για την ποιότητα, την χρηστικότητα και τον πολύπλευρο χαρακτήρα της. Σήμερα η V-Strom 650 συνεχίζει να δείχνει δυναμικά το δρόμο στη δημοφιλέστατη κατηγορία των μεσαίων crossover adventure και να χαρίζει αμέτρητα ξέγνοιαστα χιλιόμετρα στους αναβάτες.

Suzuki V-Strom 650 XT σημαίνει περιπέτεια

Η έκδοση XT της V-Strom 650 προσθέτει ακόμα ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό στην ήδη ικανή μοτοσικλέτα που είναι η περιπέτεια. Πλέον η Suzuki δεν σταματάει πουθενά και γίνεται η απόλυτη all-around μοτοσικλέτα φροντίζοντας να εκπληρώσει κάθε επιθυμία ακόμα και του πιο απαιτητικού αναβάτη.

Ταλαντούχο «εργαλείο» υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας

Άθραυστος V-Twin κινητήρας

Το μηχανικό σύνολο είναι δικύλινδρο σε διάταξη V-Twin 649 κ.εκ. με απόδοση 71 ίππους και 62 Nm ροπή. Συνοδεύεται από σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού με έμφαση στην ομαλή λειτουργία και την οικονομία στο καύσιμο, κάτι που ενισχύεται από το σύστημα Dual Spark με δύο μπουζί στον κάθε κύλινδρο για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Άνεση σε πρώτο πλάνο

Η σχεδίαση της σέλας είναι αναβαθμισμένη προκειμένου ο αναβάτης και ο συνεπιβάτης να παραμένουν ξεκούραστοι ακόμα και μετά από πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα. Παράλληλα το φινετσάτο ρεζερβουάρ των 20 λίτρων σε συνδυασμό με την καλή προστασία από τα στοιχεία της φύσης με την ψηλότερη κατά 9mm ζελατίνα και τα δυνατά φωτιστικά σώματα, δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφάλειας στον αναβάτη.

«Υβριδικό» σύστημα οργάνων

Ευδιάκριτα και εύκολα στον χειρισμό είναι τα όργανα πληροφοριών τα οποία αποτελούνται από ένα αναλογικό στροφόμετρο και μια σπονδυλωτή σειρά ψηφιακών πάνελ. Η δομή των οργάνων προσφέρει πλούσιες ενδείξεις στον αναβάτη ο οποίος μπορεί με εύκολο τρόπο να περιηγηθεί στο μενού και να αλλάξει παραμέτρους των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης της μοτοσικλέτας.

Στιβαρό, άνετο και διασκεδαστικό στο δρόμο

Το σύστημα αναρτήσεων είναι αναβαθμισμένο με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Συνεργάζονται με ένα αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο το οποίο είναι εξαιρετικά ισορροπημένο προσφέροντας σταθερότητα και ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκους 310 χιλ. εμπρός, έναν δίσκο 260 χιλ. πίσω και σύστημα ABS.

Η μεγαλύτερη οπτική και ουσιαστική αναβάθμιση της έκδοσης XT βρίσκεται στους τροχούς οι οποίοι είναι ακτινωτοί με διάσταση 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Εκτός από την καλύτερη συμπεριφορά σε όλα τα τερέν, είναι πολύ όμορφα βαμμένες σε χρυσό, μαύρο και μπλε χρώμα που κάνουν τη μοτοσικλέτα να ξεχωρίζει.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του αναβάτη

Το V-Strom 650 XT είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που αυξάνουν την ασφάλεια και την χρηστικότητα της μοτοσικλέτας. Το ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης σε δύο επίπεδα επεμβαίνει σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, ενώ η Suzuki διαθέτει επίσης σύστημα υποβοήθησης στις χαμηλές στροφές και σύστημα εύκολης εκκίνησης.

Γνήσια αξεσουάρ για όλα τα γούστα

Η Suzuki έχει δημιουργήσει και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για την V-Strom που περιλαμβάνει μεγαλύτερη ζελατίνα προστασίας, κεντρική αλουμινένια βαλίτσα, πλαϊνές αλουμινένιες βαλίτσες, κεντρικό σταντ και μπάρα ισορροπία στο τιμόνι μεταξύ άλλων.

Suzuki V-Strom 650 XT

Ισχύς (PS)

71

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (L)

20

Βάρος (Kg) έτοιμο για χρήση

216

Κατανάλωση Καυσίμου (L/Km)

4,1

Εγγύηση (χρόνια)

4

Τιμή (ευρώ)

10.295

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video