Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Tomorrow Never Dies: Τα gadgets των αυτοκινήτων του James Bond (+vid)

Ελλάδα 21:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tomorrow Never Dies: Τα gadgets των αυτοκινήτων του James Bond (+vid)

Car Gadget

Tomorrow Never Dies: Τα gadgets των αυτοκινήτων του James Bond (+vid)

Car Gadget

Από όλες τις ταινίες που διαθέτουν ακροβατικά αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα του James Bond είναι πιθανώς τα πιο όμορφα. Τα οποία είναι κυρίως ευρωπαϊκά και φέρουν πολλά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην αποστολή του Πράκτoρα 007.

Advertisement
Advertisement

Επίσης είναι αρκετά επιθυμητά για πολύ κόσμο, πέραν της μεγάλης ή μικρής οθόνης. Φυσικά τα απείρου κάλους gadgetς των συγκεκριμένων αυτοκινήτων που είδαμε σε ταινίες του James Bond δεν είναι διαθέσιμα έξω στον πραγματικό κόσμο. Ή μήπως είναι τελικά; Προφανώς, αυτά τα gadgets υπάρχουν και είναι απτά, όπως φαίνεται στο YouTube Supercar Blondie. Στο βίντεο βρίσκεται η BMW Σειρά 7 που χρησιμοποίησε ο Πράκτορας 007 στο θρυλικό “Tomorrow Never Dies”, η 18η εκτέλεση στο franchise της ταινίας που κυκλοφόρησε το 1997.

Παίζοντας εξαιρετικά ο Pierce Brosnan, υποδύεται τον James Bond να οδηγεί μια E38 BMW 750iL σε αυτή την ταινία, την οποία μάλιστα η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε ειδικά για τον συγκεκριμένο ρόλο. Το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί από έναν κασκαντέρ που είναι αποφασισμένος για όλα χωρίς αναστολές και ανασφάλειες για τη σωματική του ακεραιότητα. Τέσσερις τέτοιες BMW χρησιμοποιήθηκαν για τις υπέρογκες ανάγκες των γυρισμάτων της διάσημης ταινίας για σκηνές με ή χωρίς οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Και φυσικά, επιστρατεύτηκαν και άλλα ειδικά gadgets, όπως εκτοξευτές πυραύλων κόφτες καλωδίων – όπως επιδείχθηκε από την Supercar Blondie και πολλά άλλα. Σήμερα, υπάρχει το No Time to Die, η τελευταία ταινία του James Bond που κανονικά θα έπρεπε να προβληθεί νωρίτερα φέτος, αλλά μπήκε στο ψυγείο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είχε προγραμματιστεί να προβληθεί τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους, ωστόσο, η κυκλοφορία της αναβλήθηκε εκ νέου για τον Απρίλιο του 2021.

Η Aston Martin DB5 είναι ένα από τα αξιοσημείωτα στην επερχόμενη ταινία του James Bond. Είναι ένα όχημα που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και έκανε το ντεμπούτο του στο “Goldfinger”, τώρα όμως υιοθετεί όλα εκείνα τα απαραίτητα σε επίπεδο εξοπλισμού για διαδρομές κατασκοπείας γεμάτες δράση. Καλή διασκέδαση…

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Τα δέκα καλύτερα αυτοκίνητα του James Bond (+video)

Advertisement

Τα βρετανικά αυτοκίνητα στις ταινίες του James Bond

Θύμα του κορωνοϊού και η νέα ταινία του James Bond (+vid)

 

Advertisement