Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θύμα του κορωνοϊού και η νέα ταινία του James Bond (+vid)

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θύμα του κορωνοϊού και η νέα ταινία του James Bond (+vid)

ΝΕΑ

Θύμα του κορωνοϊού και η νέα ταινία του James Bond (+vid)

ΝΕΑ

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δούμε τις νέες βόλτες του James Bond στο No Time to Die καθώς η ταινία έχει καθυστερήσει περισσότερο από επτά μήνες λόγω ανησυχιών ότι ο κορωνοϊός θα επηρεάσει αρνητικά την επιτυχία του στο box office.

Advertisement
Advertisement

 

Η ταινία αναμένεται να αναδείξει μια σειρά από εντυπωσιακά οχήματα, όπως το ολοκαίνουργιο Land Rover Defender καθώς και την Aston Martin DB5, την κλασική V8 Vantage, την DBS Superleggera και το επικείμενο hypercar Valhalla. Η ταινία αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 2 Απριλίου και στις ΗΠΑ στις 10 Απριλίου. Τελικά μετατέθηκε για τις 12 Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τις 25 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Οι παραγωγοί MGM, Universal και Bond, Michael G Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα ότι μετά από προσεκτική εξέταση και διεξοδική αξιολόγηση της παγκόσμιας κινηματογραφικής αγοράς, η ταινία No Time to Die θα αναβληθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2020”, δηλώθηκε επίσημα από την εταιρία. Η ασιατική αγορά έχει γίνει όλο και πιο σημαντική για τις μεγάλες ταινίες τα τελευταία χρόνια. Η Κίνα έχει ήδη κλείσει 70.000 θέατρα αλλά και κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του κορωναϊού, αντίστοιχα παρόμοιοι χώροι στην Κορέα, την Ιαπωνία, την Ιταλία και τη Γαλλία κλείνουν επίσης. Το λανσάρισμα της ταινίας σε τέτοιο χρονικό διάστημα ίσως να μην είχε την προσδοκώμενη εμπορική επιτυχία.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες τέσσερις ταινίες του James Bond, Daniel Craig – Specter, Skyfall, Quantum of Solace και Casino Royale, απέφεραν συνολικά 3,2 δις δολάρια. Η Skyfall φιγουράρει στην κορυφή, φέρνοντας 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.