Car Gadget

H Tesla βάζει τέλος στις διακοπές ρεύματος στο σπίτι…

Ελλάδα 7:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Tesla βάζει τέλος στις διακοπές ρεύματος στο σπίτι…

Car Gadget

H Tesla βάζει τέλος στις διακοπές ρεύματος στο σπίτι…

Car Gadget

Θυμάστε τις πολυήμερες διακοπές ρεύματος λόγω του χιονιά που ταλαιπώρησε τους κατοίκους στα Βόρεια προάστεια της Αττικής; Η Tesla δίνει τη λύση με ένα… powerbank για το σπίτι. Δείτε πόσο έχει το Powerwall στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Ο Elon Musk είπε πως στόχος του είναι να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που ο κόσμος χρησιμοποιεί την ενέργεια και τα Powerwall της Tesla έχουν τον τρόπο

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου του Powerwall μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό τοίχο. Το οικιακό Powerbank έχει εγγύηση 10 ετών με την εγκατάσταση του να γίνεται από έναν εκπαιδευμένο ηλεκτρολόγο. Έτσι, μπορείτε να επαναφορτίστε τα στοιχεία των μπαταριών του με καθαρή ενέργεια σε συνδυασμό με το ηλιακό φως, αλλά και να χρησιμοποιήστε την αποθηκευμένη ενέργεια για να τροφοδοτήσετε το σπίτι σας με ρεύμα κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος συνεχίζοντας έτσι τη λειτουργία των συσκευών σας χωρίς διακοπή.

Advertisement
Advertisement


Ασφάλεια: Αποκτήστε εφεδρική προστασία
Το Powerwall είναι μια μπαταρία που αποθηκεύει ενέργεια, ανιχνεύει διακοπές ρεύματος και γίνεται αυτόματα η πηγή ενέργειας του σπιτιού σας όταν πέσει το ηλεκτρικό δίκτυο. Σε αντίθεση με τις γεννήτριες, το Powerwall διατηρεί τα φώτα σας αναμμένα και τα τηλέφωνά σας φορτισμένα χωρίς συντήρηση, καύσιμο ή θόρυβο.


Το Powerwall μειώνει την εξάρτησή σας από το ηλεκτρικό δίκτυο, αποθηκεύοντας ηλιακή ενέργεια για χρήση όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια.
Χρησιμοποιήστε το Powerwall μεμονωμένα ή συνδυάστε το με άλλα προϊόντα για να εξοικονομήσετε χρήματα, να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα.

Advertisement

Με την εφαρμογή Tesla, μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγωγή και την κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού σας σε πραγματικό χρόνο. Με άμεσες ειδοποιήσεις και απομακρυσμένη πρόσβαση, μπορείτε να ελέγχετε το σύστημά σας από οπουδήποτε.


Μοντέρνο και συμπαγές
Με εύκολη εγκατάσταση και μινιμαλιστική σχεδίαση, το Powerwall αποτελεί ένα όμορφο συμπλήρωμα για πολλά οικιακά στυλ. Η συμπαγής κατασκευή «όλα σε ένα» διαθέτει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Είναι επίσης φιλικό για τα παιδιά και τα κατοικίδια χωρίς εκτεθειμένα καλώδια ή καυτούς αεραγωγούς.

Advertisement

Τα οικιακά… powerbank της Tesla είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τα 9.599 ευρώ (με ΦΠΑ).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tesla: Θα παρακολουθεί τους οδηγούς στη λειτουργία Autopilot
Η Tesla ψάχνει στην Κίνα για φθηνότερες μπαταρίες
Ένοχη η Tesla στη Νορβηγία – Αποζημίωσε 30 κατόχους Model X και Model S