Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda: Περάστε δημιουργικά τις ώρες σας στην «καραντίνα»

Ελλάδα 1:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda: Περάστε δημιουργικά τις ώρες σας στην «καραντίνα»

ΝΕΑ

Skoda: Περάστε δημιουργικά τις ώρες σας στην «καραντίνα»

ΝΕΑ

Όσο το να #μενουμεσπιτι παραμένει το ασφαλές φάρμακο ενάντια στην πανδημία του κοροναϊού, κάθε νέα ιδέα για το πώς να διασκεδάσουμε (μετά την δουλειά) είναι ευπρόσδεκτη.

Advertisement
Advertisement

 

Ίσως έχετε δοκιμάσει ήδη να δείτε ταινίες, σειρές, να διαβάσετε βιβλία, να μαγειρέψετε, ή να τακτοποιήσετε την ντουλάπα σας. Να ζωγραφίσετε δοκιμάσατε; Ναι γνωρίζουμε πως πρέπει να έχετε λίγο ταλέντο αλλά η Skoda βγάζει την δυσκολία του σχεδίου και του σχηματισμού. Η εταιρία από την Τσεχία μας αφήνει το διασκεδαστικό (για τα παιδιά) και αγχολυτικό (για τους μεγάλους) χρωματισμό των εικόνων.

Advertisement
Advertisement

Εσείς απλά «κατεβάζετε» και τυπώνετε τα αρχεία pdf και μετά τα χρωματίζετε. Οι εικόνες συνδέονται με την 125η  επέτειο της ίδρυσης της Skoda (συμπληρώνονται) φέτος. Τα δύο πρώτα μοντέλα είναι τα: Skoda Kodiaq και Skoda Octavia

Παιχνίδι με κάρτες

Advertisement

Τα παιχνίδια μνήμης ήταν και παραμένουν μαζί με τα παζλ μία άσκηση για το μυαλό και φυσικά διασκέδαση.   Η αρχή του παιχνιδιού είναι να βρείτε ζεύγη καρτών που ταιριάζουν. Οι κάρτες απλώνονται με την όψη προς τα κάτω και κάθε παίκτης γυρίζει πάνω από δύο. Η ιδέα είναι να θυμηθούμε ποιες είναι οι εικόνες.

Advertisement

Το σετ καρτών της Skoda αποτελείτε από πίνακες ακουαρέλας του Vladimír Bidlo, ενός καλλιτέχνη που είναι επίσης γνωστός για τις αφίσες κινηματογραφικών ταινιών του 1960. Απλά «κατεβάστε» τις κάρτες, εκτυπώστε τις  μαζί με τις πλάτες τους κολλήστε τις και ξεκινήστε να παίζετε.

Οδική ασφάλεια και ζωγραφική

Τα αδέρφια Laura και Clement έχουν βγει για μία βόλτα με ποδήλατο και μας δείχνουν τους κανόνες ασφάλειας για την ποδηλασία. Μέχρι να μπορέσουμε όλοι να βγούμε για ποδήλατο μαζί μαθαίνουμε ζωγραφίζοντας.

Advertisement

Το βιβλίο ζωγραφικής θα δώσει ώρες διασκέδασης ακόμη και στα μικρότερα παιδιά και επιπλέον, θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το φρένο, γιατί πρέπει να φορούν κράνος, γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο κατά την ποδηλασία, ποια σήματα με τα χέρια  χρησιμοποιούν και πολλές άλλες χρήσιμες συμβουλές.

Δείτε όλα τα μοντέλα της Skoda

Μέχρι να ανοίξουν ξανά οι πόρτες του Μουσείου της Skoda  και να επισκεφθείτε την έκθεση που ξεχωρίζει για τα 125 χρόνια από την ίδρυση της, μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε μια εικονική περιήγηση στην ιστορία της εταιρείας. Ρίξτε μια ματιά σε κάποια παλιά και πιο πρόσφατα μοντέλα και εξερευνήστε το ιστορικό της μάρκας. Μπορείτε ακόμη να οδηγήσετε ένα Skoda 110 στους δρόμους της μεσαιωνικής Πράγας.