Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Δείτε τα νέα Rolex για το 2023

Ελλάδα 7:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τα νέα Rolex για το 2023

Car Gadget

Δείτε τα νέα Rolex για το 2023

Car Gadget

Τα νέα ρολόγια της Rolex είναι σπορ, κλασικά και διασκεδαστικά . Ανακαλύψτε τα όλα εδω…

Advertisement
Advertisement

Η Rolex παρουσιάζει νέες, τολμηρές προσθήκες στις εμβληματικές οικογένειες ρολογιών της.  Από την… ελαφρότητα και τη δύναμη του νέου Yacht-Master 42 μέχρι την έντονη αναγνωσιμότητα μιας νέας προσθήκης στην οικογένεια Explorer.

Δείτε αναλυτικα:

Rolex Perpetual Cosmograph Daytona

Advertisement
Advertisement

Το κλασσικό στιλ του Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, με μια ανανεωμένη κάσα και νέους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς που αναδεικνύουν την αντίθεση των χρονοδακτυλίων με το καντράν. Διατίθεται σε νέες εκδόσεις, μεταξύ άλλων σε πλατίνα 950, Oystersteel ή κίτρινο ή ροζ χρυσό.

 

Rolex Perpetual 1908

Advertisement

 

Τα νέα μοντέλα Perpetual 1908, που πήραν το όνομά τους από τη χρονιά που ο Hans Wilsdorf κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα Rolex στην Ελβετία, συνεχίζουν να αντικατοπτρίζουν αυτή την κληρονομιά στο σχεδιασμό τους. Η λεπτή κάσα και η αυλακωτή στεφάνη αποτελούν ένα κομψό φόντο για ένα κομψό καντράν σε έντονο λευκό ή μαύρο χρώμα.

Advertisement

 

Rolex Yacht-Master 42

 

Advertisement

Για πρώτη φορά, η Rolex κατασκεύασε το Oyster Perpetual Yacht-Master 42 από τιτάνιο RLX, ένα ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό. Ένα σατινέ φινίρισμα, με ορατό κόκκο, προσθέτει μια ξεχωριστή υφή.

 

Rolex Perpetual Sky-Dweller

Το απόλυτο ρολόι του… ταξιδιώτη ανανεώνεται με μια νέα κάσα από λευκόχρυσο 18 καρατίων, σε συνδυασμό με ένα μπρασελέ Oysterflex. Το ρολόι, το οποίο δείχνει την ώρα σε δύο ζώνες ώρας ταυτόχρονα και διαθέτει ετήσιο ημερολόγιο, ζωντανεύει με δύο νέα χρώματα καντράν.

 

Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II

Διαθέσιμο φέτος σε δύο νέες εκδόσεις: Το κίτρινο Rolesor, που συνδυάζει Oystersteel και κίτρινο χρυσό, και μία όλο χρυσό – το Oyster Perpetual GMT-Master II παραμένει αξιόπιστο όπως πάντα και εγγυημένα αδιάβροχο σε βάθος 100 μέτρων.

 

Rolex Oyster Perpetual Explorer 40

 

Ένα μεγαλύτερο μοντέλο προστέθηκε στη συλλογή Explorer, με το Rolex Oyster Perpetual Explorer 40 να έχει διαστάσεις 40 χιλιοστών. Το μαύρο λακαρισμένο καντράν και οι αριθμοί 3, 6 και 9 παραμένουν στο πρωτότυπο, ενώ η οθόνη Chromalight εκπέμπει τη χαρακτηριστική μπλε λάμψη.

Rolex Oyster Perpetual

Με νέα Celebration διακόσμηση στο καντράν, γεμάτο φυσαλίδες στα χρώματα των λακαρισμένων καντράν που παρουσιάστηκαν το 2020 – ροζ καραμέλα, μπλε τυρκουάζ, κίτρινο, κόκκινο κοράλλι και πράσινο – σε αυτό το χαρούμενο ρολόι.

 

Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36

Τρεις νέες εκδόσεις του Oyster Perpetual Day-Date 36 που γιορτάζουν την ομορφιά των πολύτιμων λίθων. Τα καντράν από πράσινο αβεντουρίνη, καρνεόλη και ένα τυρκουάζ καντράν πλαισιώνονται από μια στεφάνη με 52 διαμάντια κοπής μπριγιάν.

 

Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36

Οι πολύχρωμες εκδόσεις του Oyster Perpetual Day-Date 36 έρχονται να προστεθούν στις άλλες νέες προσθήκες, με μια οθόνη στις 12 η ώρα…  αποφεύγει την κλασική ημέρα της εβδομάδας και γράφει “Happy”, “Eternity”, “Gratitude”, “Peace”, “Faith”, “Love” και “Hope”. Ένα καντράν εμπνευσμένο από ένα παζλ που συνδυάζει φωτεινά χρώματα μεταξύ τους χρησιμοποιώντας σμάλτο champlevé.

ΑΚΟΜΑ:
Αυτό το ρολόι κοστίζει πιο πολύ από μια Cayenne!
Ρολόι αφιερωμένο στην Porsche 718 Spyder RS
H Bugatti παρουσιάζει τα νέα της smartwatches