Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Αντηλιακές μεμβράνες: Προστασία όλο το χρόνο

Ελλάδα 20:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντηλιακές μεμβράνες: Προστασία όλο το χρόνο

Car Gadget

Αντηλιακές μεμβράνες: Προστασία όλο το χρόνο

Car Gadget

Προστατέψτε εσάς και τους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητό σας, προσθέστε απαράμιλλο στιλ, μειώστε το κόστος μετακίνησης και διατηρήστε το εσωτερικό του οχήματός σας σαν καινούριο. Αυτά προσφέρουν οι αντηλιακές μεμβράνες κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Advertisement
Advertisement

 

Η αξία των αντηλιακών μεμβρανών είναι στις μέρες μας αδιαμφισβήτητη. Τα άλματα που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην εξέλιξή και στις τεχνολογίες που έχουν ενσωματωθεί στις αντηλιακές μεμβράνες έχουν εξαπλώσει τη χρήση τους σε πολύ περισσότερες εφαρμογές από αυτές που μπορεί να φανταζόμαστε. Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα μια από αυτές αλλά οι εν λόγω μεμβράνες τοποθετούνται, για παράδειγμα και στις γυάλινες επιφάνειες κτιρίων και υποδομών για τους ίδιους ακριβώς λόγους: προστασία της υγείας μας, προστασία της ιδιωτικότητας και τις περιουσίας μας αλλά και προστασία της τσέπης μας, κάθε ημέρα, όλες τις ημέρες του χρόνου. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν οι αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό μας ξεκινώντας από το πιο σημαντικό που είναι η υγεία μας.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ πού θα τοποθετήσετε εγγυημένα και πιστοποιημένα προϊόντα.

Με τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν οι σύγχρονες αντηλιακές μεμβράνες προστατεύουν την υγεία του οδηγού και φυσικά όσων βρίσκονται στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Μπορούν και μπλοκάρουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας που θα περνούσε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατ’ επέκταση στους επιβαίνοντες προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο το δέρμα τους. Σκεφτείτε ότι σύμφωνα με μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, παιδιά με ηλικία έως και τα έξι χρόνια απορροφούν τρεις φορές περισσότερη ακτινοβολία σε σχέση με έναν ενήλικα άνθρωπο και έτσι θα καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η τοποθέτησή τους στο αυτοκίνητο. Παράλληλα και σε αντίθεση με τις αντηλιακές κρέμες, οι μεμβράνες προσφέρουν υπηρεσίες τους διαρκώς και όχι παροδικά, όλο το χρόνο Έτσι δεν χρειάζεται να έχουμε στο μυαλό μας την εφαρμογή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα αφού είναι πάντα εκεί!

Advertisement

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας επωφελείται επίσης με την τοποθέτηση μεμβρανών και το μπλοκάρισμα της θερμότητας και της υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι πλαστικές επιφάνειες σε ταμπλό και πόρτες, οι υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα, ταμπλό, τιμόνι και λοιπές επιφάνειες, παραμένουν σαν καινούριες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και απαιτούν παράλληλα σημαντικά λιγότερη φροντίδα από εμάς που μεταφράζεται σε εφαρμογή διαφόρων τύπων σπρέι και αλοιφών με το ανάλογο επιπλέον κόστος.

Η επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου γίνεται μια σημαντικά πιο εύκολη διαδικασία με την τοποθέτηση μεμβρανών. Αποκτά δε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα που μπορούν να αναπτύξουν έως και 10 βαθμούς Κελσίου περισσότερους στο εσωτερικό τους έναντι των ανοιχτόχρωμων. Αυτό έχει δύο ευεργετικά οφέλη τα οποία έχουν να κάνουν με την ασφάλεια αλλά και την τσέπη μας. Η ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με το λιγότερο φως που εισβάλλει στην καμπίνα, αλλά και την σημαντική μείωση των αντανακλάσεων (ανάλογα με τον τύπο), βοηθά τον οδηγό στο να συγκεντρωθεί στην οδήγηση πολύ πιο γρήγορα αλλά και να διατηρήσει υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και εγρήγορσης για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Advertisement

Παράλληλα ο οδηγός νιώθει τα οφέλη και στην τσέπη του και εξηγούμαστε: το κλιματιστικό, έχοντας να αντιμετωπίσει χαμηλότερες θερμοκρασίες, χρησιμοποιείται ή λειτουργεί λιγότερο και αυτό μειώνει τόσο την κατανάλωση βενζίνης όσο και το κόστος για την συντήρησή του. Σκεφτείτε μάλιστα τα χρήματα που εξοικονομείτε, ειδικά στα πολύωρα ταξίδια, ή στην πολύωρη οδήγηση εντός των τειχών της πόλης, ακόμη περισσότερο αν το αυτοκίνητό σας είναι μεγάλων διαστάσεων…

Ύστερα από όλα αυτά, το στιλ και η δυναμική εμφάνιση που προσφέρουν οι μεμβράνες στο αυτοκίνητο μας αλλά και η προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα αποτελούν, όπως καταλαβαίνετε και εσείς, το κερασάκι στην τούρτα και είναι δύο… μπόνους λόγοι που κερδίζει κάποιος με την τοποθέτησή τους.

Advertisement

Η τοποθέτηση και χρήση των αντηλιακών μεμβρανών σε οχήματα είναι νόμιμη στην χώρα μας εφόσον αυτές πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές σχετικά με την διαπερατότητα του φωτός για τα εμπρός παράθυρα και παρμπρίζ. Στο τελευταίο ακόμη και μια σχεδόν διάφανη μεμβράνη μπορεί να μπλοκάρει ένα σημαντικό μέρος του φωτός και φυσικά τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Η τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες κάτι που μας εγγυάται την σωστή τους τοποθέτηση, την βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους αλλά και την δική μας ασφάλεια.

Δείτε εδώ πού θα τοποθετήσετε εγγυημένα και πιστοποιημένα προϊόντα.