Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Το σχεδιαστικό δόγμα του νέου A3 Sportback

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το σχεδιαστικό δόγμα του νέου A3 Sportback

Audi

Το σχεδιαστικό δόγμα του νέου A3 Sportback

Audi

Το νέο Audi A3 Sportback είναι ένα μοντέλο που αναμφίβολα διαθέτει μια σπορ και δυναμική παρουσία.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων, της ευρυχωρίας, της ποιότητας των υλικών, των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας αλλά και των άλλων τεχνολογικών λύσεων, είναι κυρίως ένα μοντέλο… ελκυστικό!

Στο εμπρόσθιο τμήμα του Audi A3 Sportback τέταρτης γενιάς, κυριαρχεί ένα ευρύ, εξαγωνικό Singleframe με μια κυψελωτή μάσκα και οι μεγάλες γωνιακές είσοδοι αέρα που χαρακτηρίζονται από μεγάλο βάθος. Κάθε σχεδιαστική γραμμή στο εμπρός μέρος δίνει έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα του compact premium αυτοκινήτου.

a3-sportback-2020-k1000x600

Advertisement
Advertisement

Η γραμμή του ώμου εκτείνεται σε σχήμα σφήνας από τους προβολείς έως τα πίσω φώτα, προεκτείνοντας ουσιαστικά την οπτική εντύπωση του A3 Sportback. Η επιφάνεια κάτω από αυτή έχει καμπυλότητα προς τα μέσα, δίνοντας έμφαση στους θόλους των τροχών και τονίζοντας τον ώμο του αμαξώματος. Αυτή η κυρτή πλευρά στο νέο A3 Sportback, ένα εντελώς νέο στοιχείο του σχεδιασμού της Audi, δημιουργεί ένα παιχνίδισμα φωτός και σκιάς, το οποίο γίνεται πιο έντονο χάρη στο περίγραμμα των παραθύρων. Η κάτω γραμμή του αμαξώματος τραβιέται προς τα πάνω και πάλι πριν φτάσει στην καμάρα του πίσω τροχού. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον ιδιαίτερα δυναμικό αποτέλεσμα.

a3-sportback-2020-e1000x600

Οι έντονα κεκλιμένες κολώνες C προσδίδουν στο compact πεντάθυρο αυτοκίνητο μια ώθηση προς τα εμπρός. Μοιάζουν σχεδόν να ακουμπούν στους πίσω τροχούς. Μια μεγάλου μεγέθους αεροτομή οροφής εξασφαλίζει σκίαση για το πίσω παράθυρο, καθιστώντας την εμφάνιση ιδιαίτερα επίπεδη – αυτό το αποτέλεσμα καθιστά το πίσω άκρο με τον τρισδιάστατο σχεδιασμό του να φαίνεται εξαιρετικά φαρδύ. Αυτή η εντύπωση ενισχύεται από την περιφερειακή γραμμή ώμου, τα οπίσθια φώτα σχήματος σφήνας, τις εικονικές εξόδους αέρα στις καμάρες των τροχών, το διαχύτη στο πίσω μέρος και τις τραπεζοειδείς φλάντζες εξαγωγής.

Advertisement

a3-sportback-2020-g1000x600

Διαβάστε επίσης:
Νέο Audi A3 Sportback με εξοπλισμό από μεγαλύτερες κατηγορίες

Advertisement

Audi A3 Sportback: Πλήρης ψηφιακός έλεγχος

Αudi A3 Sportback: To νέο premium μικρομεσαίο με μια ματιά