Live Κίνηση
Περισσότερα
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

EKO Ακρόπολις Ράλλυ 2021: Shakedown – Καλύτερο χρόνο ο Rovanpera

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EKO Ακρόπολις Ράλλυ 2021: Shakedown – Καλύτερο χρόνο ο Rovanpera

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

EKO Ακρόπολις Ράλλυ 2021: Shakedown – Καλύτερο χρόνο ο Rovanpera

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

  • Ειδική διαδρομή: Shakedown
  • Μήκος: 4,25 χλμ.
  • Καιρός: Συννεφιασμένος
  • Συνθήκες οδοστρώματος: Βρεγμένο χώμα, λάσπη
Advertisement
Advertisement

1 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA: «Θύμιζε περισσότερο ράλλυ RAC. Οι συνθήκες δεν είναι κάτι που περιμέναμε. Θα προσπαθήσουμε να κρίνουμε την πρόσφυση. Δεν έχουμε κάνει δοκιμές σε συνθήκες σαν αυτές».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN: «Είναι πολύ διαφορετικά από ό,τι στην Ουαλία. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο, όμως θα είναι πολύ δύσκολα».

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE: «Δεν περιμέναμε τέτοιες συνθήκες. Οι αναγνωρίσεις ήταν πολύ δύσκολες. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τον καιρό τις επόμενες ημέρες. Ελπίζουμε να είναι καλύτερα».

Advertisement
Advertisement

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN: «Δεν περιμέναμε αυτές τις συνθήκες στην Ελλάδα. Είναι πολύ διαφορετικά. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Το βάθρο είναι πάντοτε ένας στόχος για εμάς. Θα δούμε τι θα συμβεί».

8 OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA: «To shakedown ήταν αρκετά λασπωμένο. Ελπίζουμε πως θα είναι ένα στεγνό και κανονικό Ράλλυ Ακρόπολις».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON: «Δεν έβλεπα πολλά στις αναγνωρίσεις, λόγω της ομίχλης. Το shakedown ήταν λασπωμένο, όμως δεν ήταν τόσο κακό. Υπήρχε περισσότερη πρόσφυση από ό,τι περιμέναμε, ακόμη και με τα σκληρά ελαστικά».

Advertisement

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA: «Ορισμένες ειδικές διαδρομές είναι πολύ κακές. Είχαμε ένα μικρό θέμα με το αυτοκίνητο, θα το δούμε στο σέρβις. Οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές για Ελλάδα».

16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL: «Δεν περιμέναμε αυτές τις συνθήκες όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Η διαδρομή ήταν πολύ γλιστερή. Θα είναι μια πρόκληση, επειδή οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές από ειδική σε ειδική».

Advertisement

7 PIERRE-LOUIS LOUBET/FLORIAN HAUT-LABOURDETTE: «Δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Αν παραμείνει έτσι, θα είναι δύσκολα. Δεν περιμένω η κατάσταση να βελτιωθεί».

9 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ/FRED MICLOTTE: «Πολύ δύσκολο και γλιστερό shakedown. Ήδη είχαμε μια μικρή έξοδο σε αριστερή στροφή».

20 ANDREAS MIKKELSEN/ELLIOTT EDMONDSON: «Οι συνθήκες στις αναγνωρίσεις ήταν πολύ δύσκολες. Ο αγώνας δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα, πρέπει να είσαι έξυπνος. Ελπίζω πως ο καιρός θα βελτιωθεί. Έχουμε ένα πρωτάθλημα να κυνηγήσουμε».

Advertisement

21 MADS OSTBERG/TORSTEIN ERIKSEN: «Αυτές είναι διασκεδαστικές συνθήκες. Μου άρεσε αυτή η διαδρομή. Πρέπει να προστατεύσουμε τα μαλακά ελαστικά, εδώ απλά ελέγχουμε τα πάντα».

22 MARCO BULACIA/MARCELO OHANNESIAN: «Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτές τις συνθήκες. Είδαμε στο shakedown πως θα είναι οι ειδικές διαδρομές. Θα είναι πρόκληση».

23 NIKOLAY GRYAZIN/KONSTANTIN ALEKSANDROV: «Ήταν καλά, πέραν του γεγονότος ότι είχαμε ένα σβήσιμο και χάσαμε περίπου 7 δευτερόλεπτα. Πρέπει να οδηγήσουμε περισσότερο αυτό το αυτοκίνητο. Ήταν δύσκολο με την σκληρή γόμα. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας κατά τη διάρκεια του αγώνα».

28 OLIVER SOLBERG/AARON JOHNSTON: «Ήταν απαιτητικό. Υπήρχε περισσότερη πρόσφυση στην αρχή, όμως στην άσφαλτο είχαμε μισό τετ-α-κε. Έχουμε τα σκληρά ελαστικά, οπότε είμαστε εντάξει. Θα κάνουμε ορισμένες αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου».

ΣΧΟΛΙΑ: Ολοκληρώθηκε το shakedown του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με τον Kalle Rovanperä να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο. Ο Thierry Neuville σημείωσε τον δεύτερο χρόνο γενικής κατάταξης και ο Ott Tänak τον τρίτο. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, με λάσπη και αρκετά γλιστερά σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλάει στο Newsauto για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Cosmote 5G Rally Stories: Η νέα πρωτότυπη σειρά για το Ράλλυ Ακρόπολις (+video)