Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot SUV

Peugeot 2008: Το High-Tech SUV

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot 2008: Το High-Tech SUV

Peugeot SUV

Peugeot 2008: Το High-Tech SUV

Peugeot SUV

Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα του Peugeot 2008 είναι η εντυπωσιακή του εμφάνιση και το ελεγχόμενο βάρος του.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στην γκάμα των κινητήρων BlueHDi και PureTech, που έχουν σχεδιαστεί για κάθε περίσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να κρατήσετε χαμηλά την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων.

Την ίδια ώρα, το σύστημα Grip Control εξασφαλίζει στο 2008 τη δυνατότητα να κινηθεί σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις και σε εσάς να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Άμεσο και εύκολα προσαρμόσιμο, το Grip Control βελτιστοποιεί την πρόσφυση σε κάθε είδος εδάφους, τροποποιώντας τη συμπεριφορά των εμπρός κινητήριων τροχών χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο του συστήματος ESP. Διαθέσιμο με κινητήρες ιπποδύναμης από 110hp με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, το Grip Control διατίθεται με 16’’ ή 17’’ χειμερινά ελαστικά Mud & Snow.

Προσφέρει 5 προγράμματα οδήγησης, μέσω κεντρικού επιλογέα:
– Standard
Snow
All-Terrain
Sand
ESP Off

Advertisement
Advertisement



Όσο για τη δυναμική συμπεριφορά,
δυναμική οδική συμπεριφορά, εξασφαλίζεται χάρη στο πολύ προσεκτικά ελεγχόμενο βάρος του και τέσσερεις τομείς βελτίωσης της επαφής αμαξώματος-δρόμου. Τα ελατήρια, τα αμορτισέρ, οι αντιστρεπτικές, το σύστημα του εμπρός και πίσω άξονα, έχουν ειδικά εξελιχθεί ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στον κινητήρα να επιτυγχάνει τις καλύτερες και δυναμικότερες επιδόσεις. Η σταθερότητα του αμαξώματος είναι υποδειγματική και η ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης, συμβάλλουν στην εξασφάλιση του καλύτερου βαθμού πληροφόρησης του οδηγού από κάθε είδος δρόμου.