Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Mercedes-Benz: Κορυφαία στην οδική ασφάλεια και την υποστήριξή της!

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz: Κορυφαία στην οδική ασφάλεια και την υποστήριξή της!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Mercedes-Benz: Κορυφαία στην οδική ασφάλεια και την υποστήριξή της!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Όταν πρόκειται για την οδική ασφάλεια, η σκέψη όλων μας πηγαίνει αμέσως στη Mercedes-Benz. Το ίδιο συμβαίνει και όταν πρόκειται για το σέρβις και την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων στα αυτοκίνητά της, για να παραμένουν πάντα τέλεια.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz είναι στην κορυφή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Κάτι που βέβαια δεν έχει συμβεί τυχαία αλλά έπειτα από τη διαρκή θέληση, την παρατήρηση, την επιμονή και την τεχνολογική πρωτοπορία των ανθρώπων της.

Τα μοντέλα της, πάντα διέθεταν τα πιο προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, προστατεύοντας τόσο τους επιβαίνοντες όσο και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, πεζούς και δικυκλιστές.

Τα πραγματικά κορυφαία και πρωτοπόρα συστήματα που η Mercedes-Benz παρέχει στους πελάτες της προσφέρουν πάντα τη μέγιστη απόδοσή τους. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο όσο κάποιο μοντέλο της είναι καινούργιο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Advertisement
Advertisement

Πώς γίνεται; Χάρη στα υψηλότατα στάνταρ σέρβις και παροχής υπηρεσιών μετά την πώληση που διατηρεί και εφαρμόζει η εταιρεία στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών και Συνεργείων της.

Οι αυστηροί κανόνες και η απαρέγκλιτη τήρησή τους, αναφορικά με τον έλεγχο, εξασφαλίζει την τέλεια λειτουργία όλων των συστημάτων, την αξιοπιστία τους και τη διατήρηση της αξίας τους, όπως και αυτής του μοντέλου, στον χρόνο.

Advertisement

Μία Mercedes-Benz πρέπει να είναι τέλεια, πάντα, και οι εταιρικές αξίες που συνιστούν την εταιρεία έχουν αποκλειστικά τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Μία Mercedes-Benz δεν είναι απλώς μια αγορά αυτοκινήτου: Είναι μια διαχρονική επένδυση.

Πως επιτυγχάνεται η κορυφαία ασφάλεια
Στα θέματα ασφάλειας, η MercedesBenz είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν ισχύει μόνο για τη διαδικασία έρευνας, ανάπτυξης και υιοθέτησης πρωτοποριακών συστημάτων αλλά και σε  ό,τι αφορά στη διατήρησή τους μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν οι άνθρωποι των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της.

Advertisement

Τα γνήσια ανταλλακτικά της εταιρείας προσφέρουν την ποιότητα και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, την αποδεδειγμένη ασφάλεια και την κορυφαία αξιοπιστία του.

Με αυτά, διασφαλίζεται η άψογη συμβατότητα σε όλα τα εξαρτήματα του οχήματος και η αποδοτική λειτουργία όλων των συστημάτων του. Επίσης, παρέχεται η άνεση στους επιβάτες του και διατηρείται η υψηλή αξία του διαχρονικά.

Advertisement

Κάθε εξάρτημα μιας MercedesBenz έχει σχεδιαστεί, μελετηθεί, εξελιχθεί και τελικά τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο για να λειτουργεί άψογα, να συνδυάζεται το ίδιο τέλεια και με τα υπόλοιπα αλλά και να συντηρείται ή να αντικαθίσταται  εύκολα.

Για παράδειγμα, τα γνήσια τακάκια φρένων της Mercedes-Benz σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα τα συστήματα ABS και ESP των μοντέλων της. Γι’ αυτά, λαμβάνεται υπόψη το βάρος του οχήματος όπως και όλα τα άλλα εξαρτήματα του συστήματος πέδησης.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα γνήσιο σύστημα φρένων (τακάκια και δίσκοι) εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία, ελαχιστοποιώντας τις τριβές και τους κραδασμούς χάρη στην τέλεια εφαρμογή τους. Το σημαντικότερο, βεβαίως, είναι ότι διασφαλίζουν μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα γνήσια ανταλλακτικά της εταιρείας, π.χ. αμορτισέρ, υαλοκαθαριστήρες, φώτα, ελαστικά, υγρά κινητήρα και φρένων, ακόμα και για τα γνήσια αξεσουάρ.

Η προσωπική ευθύνη μας
Το γεγονός ότι η MercedesBenz φροντίζει να προσφέρει διαρκώς τη μέγιστη ποιότητα ανταλλακτικών και υπηρεσιών δεν αρκεί από μόνο του. Είναι απαραίτητο ο ιδιοκτήτης να τηρεί το πρόγραμμα τακτικής συντήρησης του αυτοκινήτου του, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές. 

Ο πρακτικότερος τρόπος για να ενημερώνεται έγκαιρα και να προγραμματίζει τον έλεγχο και το σέρβις είναι μέσω της εφαρμογής Mercedes me Service app.

Με τη σύνδεση του οχήματος στον λογαριασμό Mercedes me ο ιδιοκτήτης μιας Mercedes-Benz ενεργοποιεί τα δωρεάν ψηφιακά πρόσθετα που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης είναι διαρκώς συνδεδεμένος με το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του και απολαμβάνει τις υπηρεσίες Τηλεδιάγνωσης. Επίσης, ειδοποιείται από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής του για τη φθορά αναλώσιμων (π.χ. τακάκια), για την ανάγκη πλήρωσης υγρών κ.λπ. πριν δημιουργηθεί πρόβλημα.

Μια Mercedes-Benz ξεχωρίζει πάντα.
Αυτό ξεκινά από την εταιρική φιλοσοφία που χαρακτηρίζει και διακρίνει διαχρονικά τον «Εφευρέτη του αυτοκινήτου». Για να συνεχίσει κάθε αυτοκίνητό της να πληροί τις υψηλότατες προδιαγραφές του και την κορυφαία ασφάλεια χρειάζεται να κάνει ο ιδιοκτήτης του αυτό που πρέπει: Να σέβεται και να φροντίζει την επένδυσή του όπως της αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με Webex η νέα Mercedes-Benz E-Class
Η ηλεκτρική Mercedes G-Class θα είναι πραγματικό «τέρας»
H Mercedes-Benz αναβαθμίζει τα Google Maps (+video)