Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Πώς πέρασε τις χειμερινές διακοπές του;

Ελλάδα 1:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(92) "Φερστάπεν: Πώς πέρασε τις χειμερινές διακοπές του;"
    

Φερστάπεν: Πώς πέρασε τις χειμερινές διακοπές του;

FORMULA 1

Το 2024 ήταν μία γεμάτη σεζόν για τον Μαξ Φερστάπεν. Και έπειτα από την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματός του ο Ολλανδός είπε να περάσει λίγες ημέρες χαλάρωσης. Ποιες ήταν οι επιλογές του;

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Μπορεί ο Φερστάπεν να είναι γνωστός για το ασυμβίβαστο στιλ του μέσα στην πίστα. Ωστόσο ο Ολλανδός ξέρει και να χαλαρώνει όταν του το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Και δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για έναν οδηγό F1 από την χειμερινή ανάπαυλα μεταξύ δύο σεζόν. Ο Φερστάπεν αφού τακτοποίησε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις με χορηγούς, αποφάσισε να το ρίξει και λίγο έξω. Δείπνο με φίλους, διακοπές στις αυστριακές Άλπεις και φυσικά οδήγηση σε πίστα και προσομοιωτή. Πάντα για την προσωπική του διασκέδαση φυσικά.

Με το τέλος της σεζόν ο Μαξ μετέβη στο Μίλτον Κινς. Εκεί ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μετά από μία σύντομη στάση στο σπίτι του στο Μονακό, το ιδιωτικό τζετ Φερστάπεν κατευθύνθηκε νότια προς την Ρουάντα.

Advertisement
Advertisement

Εκεί παρευρέθηκε στο γκαλά της FIA για το 2024 όπου του απονεμήθηκε και το τρόπαιο του πρωταθλητή. Στην πρωτεύουσα της αφρικανικής χώρας, Κιγκάλι, ο Μαξ εξέτισε και την ποινή του για τις… κακές λέξεις. Συμμετοχή στο φιλανθρωπικό έργο της FIA και σε δράσεις της ομοσπονδίας για την προώθηση νέων ταλέντων ήταν μέσα στην ημερήσια διάταξη.

Σκι, προσομοιωτής και ποδόσφαιρο

Έπειτα ο Μαξ πήγε στην Μαδρίτη όπου έκανε διήμερο τεστ με δικά του αγωνιστικά GT3. Στη συνέχεια είχε έρθει η ώρα για σκι! Ο Μαξ με την εγκυμονούσα Κέλι και την Πενέλοπε πήγαν στις αυστριακές Άλπεις για μερικές ημέρες χαλάρωσης. Η Κέλι δεν συμμετείχε ενεργά αλλά έβγαλε πολλές φωτογραφίες του Μαξ με την Πενέλοπε! Εκεί άλλαξαν και την χρονιά.

Με την επιστροφή στο Μονακό, ο Μαξ θα συμμετάσχει και σε μερικούς αγώνες σε προσομοιωτή. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς αυτή είναι μία από τις αγαπημένες του ασχολίες. Στα πλάνα του Ολλανδού είναι και η παρακολούθηση ενός αγώνα της Λίβερπουλ πριν την έναρξη της σεζόν στην F1.

Advertisement

Εκεί παίζει ο φίλος του, Βίρτζιλ φαν Ντάικ. Ο Ιανουάριος είναι ένας μάλλον εύκολος μήνας για τους οδηγούς της F1. Και ο Μαξ θεωρεί ότι θα προλάβει να πάει στο Άνφιλντ πριν αρχίσουν ξανά να μαζεύονται οι υποχρεώσεις.

Και φυσικά, ο Φερστάπεν δεν ξέχασε να… κάνει και μερικές παρασπονδίες κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο διατροφικό κομμάτι. Έφαγε αρκετές σοκολάτες ενώ και τα ζυμαρικά επανήλθαν στο μενού για τον Ολλανδό! «Χρειάζεται να κάνουμε και ένα διάλειμμα κάποιες φορές. Όταν έρθει η ώρα της προετοιμασίας θα επιστρέψω 100%» δήλωσε ο Ολλανδός.

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις