Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποιο ηλεκτρικό scooter έχει αυτονομία 200 χιλιόμετρα (+video)

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο ηλεκτρικό scooter έχει αυτονομία 200 χιλιόμετρα (+video)

NEWSMOTO

Ποιο ηλεκτρικό scooter έχει αυτονομία 200 χιλιόμετρα (+video)

NEWSMOTO

Υπάρχει ένα ηλεκτρικό scooter στην αγορά που θα σε κάνει να σταματήσεις να ψάχνεις πρίζες.

Advertisement
Advertisement

Τα ηλεκτρικά scooter μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα σε αυτονομίες της τάξης των 100 χιλιομέτρων στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η αλήθεια είναι ότι για τις αστικές και μικροαστικές μετακινήσεις αυτή η αυτονομία είναι επαρκής, ωστόσο κανένας δεν θα διαμαρτυρηθεί αν του προσφερθεί ένα δίκυκλο με διπλάσια αυτονομία.

Η Ecooter έχει γίνει γνωστή για το εκρηκτικό της E5 HP με τον πανίσχυρο ηλεκτροκινητήρα των 8 kW, την τελική ταχύτητα των 100 χλμ./ώρα και τις δυνατές επιταχύνσεις, ωστόσο στην γκάμα της υπάρχουν και πιο «κανονικά» ηλεκτρικά scooter για καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Ένα από αυτά είναι το E2 MAX, ένα μικρό σε διαστάσεις ηλεκτρικό scooter το οποίο έρχεται για να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αστικών μετακινήσεων. Το scooter είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 4,2 kW ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 50 Nm ροπής (μέγιστη 165 Nm). Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 75 χλμ./ώρα στο δίκυκλο, ενώ οι επιταχύνσεις είναι πολύ δυναμικές.

Το δυνατό σημείο του scooter είναι η αυτονομία του η οποία φτάνει τα 200 χιλιόμετρα χάρη στις δύο μπαταρίες της Samsung. Η φόρτιση απαιτεί 6-7 ώρες σε οικιακή πρίζα, ενώ το scooter συνδέεται με ειδική εφαρμογή για smartphone της Ecooter για να παρακολουθήσεις όλες τις παραμέτρους του μοντέλου, όπως το επίπεδο ενέργειας της μπαταρίας. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος με LED φώτα, USB θύρα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, cruise control και όπισθεν.

Advertisement

Η τιμή του νέου Ecooter E2 MAX είναι στα 4.960 ευρώ, ενώ με την επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 η τιμή πέφτει στα 3.460 ευρώ. Το Ecooter είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Advertisement

Το E2 MAX της Ecooter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ecooter ET3: Χωρίς δίπλωμα και με 1.190 ευρώ (+video)
Αυτό είναι το πανίσχυρο ηλεκτρικό Ecooter (+video)
Super Soco CPX: Από το Μιλάνο με αγάπη

Advertisement