Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πουλήθηκε μια σπάνια BMW M3 Cabrio του 1989;

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πουλήθηκε μια σπάνια BMW M3 Cabrio του 1989;

ΝΕΑ

Πόσο πουλήθηκε μια σπάνια BMW M3 Cabrio του 1989;

ΝΕΑ

Με λίγα χιλιόμετρα στο κοντέρ της, μια από τις μόλις 781 ανοιχτές BMW M3 Cabrio πρώτης γενιάς, εμφανίστηκε πρόσφατα προς πώληση και προς έκπληξη όλων μας, δεν πουλήθηκε όσο ακριβά περιμέναμε.

Advertisement
Advertisement

Πλήρως αποκατεστημένη η BMW M3 Cabrio από το BMW Group Classic, είναι ότι πιο κοντά στο να την αγόραζε κάποιος καινούργια το 1989.

Με 80.407 χιλιόμετρα στο κοντέρ της και την πλήρη αποκατάσταση από το εξειδικευμένο τμήμα της BMW που ασχολείται με τις «δόξες του παρελθόντος», η συγκεκριμένη M3 (E30) Cabrio είναι ένα άριστο δείγμα του είδους της. Με τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο των 2,3 λίτρων και το χαρακτηριστικό dogleg (με την πρώτη κάτω αριστερά) κιβώτιο ταχυτήτων, αυτή η «ανοιχτή» είναι όσο επιθυμητή μπορεί να γίνει μια Μ3.

Advertisement
Advertisement

Με το χρώμα της Macao Blue Metallic σε άριστη κατάσταση και το δερμάτινο σαλόνι αντίστοιχα που περιλαμβάνει ηλεκτρικά τύπου bucket καθίσματα εμπρός, κλιματισμό και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες της εποχής, η συγκεκριμένη Μ3 θα περίμενε κανείς πως θα έκανε ρεκόρ αναφορικά με την τιμή στην οποία θα έφτανε για να αλλάξει χέρια.

Κι όμως. Το άριστο αυτό δείγμα του μοντέλου που έχει «κάψει καρδιές» πολλών γενεών petrolheads, πουλήθηκε από την Collecting Cars έναντι του ποσού των 95.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video-σοκ: Καραμπόλα 40 αυτοκινήτων με έναν νεκρό
Πως θα μειώσει η Tesla το κόστος παραγωγής;
Πόσο κοστίζει το Skoda Fabia Monte Carlo στη χώρα μας;