Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι είδε ο «Ιταλός» στην Arch Motorcycles; (+video)

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είδε ο «Ιταλός» στην Arch Motorcycles; (+video)

NEWSMOTO

Τι είδε ο «Ιταλός» στην Arch Motorcycles; (+video)

NEWSMOTO

Ο Paolo Ciabatti επισκέφτηκε τα κεντρικά της Arch Motorcycles και τον υποδέχτηκε ο Keanu Reeves.

Advertisement
Advertisement

Ο Keanu Reeves, εκτός από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο φανατικούς φίλους της μοτοσικλέτας και το έχει αποδείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο όταν το 2011 αποφάσισε να ιδρύσει μαζί με τον Gard Hollinger την Arch Motorcycles. Η εταιρεία του κινηματογραφικού «John Wick» έχει έδρα την Καλιφόρνια και ήδη έχει παρουσιάσει δύο μοτοσικλέτες με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και εξωτικά υλικά.

Ανά καιρούς ο Keanu Reeves δέχεται διάσημους επισκέπτες στο εργοστάσιο και αυτήν τη φορά ήταν ένας πρωταθλητής MotoGP που βρέθηκε στα γραφεία της Arch Motorcycles. Ο Paolo Ciabatti, Διευθυντής του τμήματος Ducati Corse, στη διάρκεια της περιοδείας του στις ΗΠΑ, αποφάσισε να επισκεφτεί την Arch Motorcycles και να συναντηθεί με τον Keanu Reeves. Οι δύο άνδρες έχουν βρεθεί αρκετές φορές στα paddock του MotoGP αφού ο Reeves έχει παρακολουθήσει πολλά Grand Prix τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ο Ciabatti είναι από τους ανθρώπους-κλειδιά της επιτυχίας της Ducati το 2022 στο MotoGP και το WSBK. Είναι εκείνος που ενώνει το εργοστάσιο με τις ομάδες και δίνει τις σωστές κατευθύνσεις ώστε όλα να λειτουργούν σωστά. Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το πρώτο μοντέλο της μάρκας, KGT-1 αλλά και την ολοκαίνουρια 1s η οποία παρουσιάστηκε το 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paolo Ciabatti (@paolociabatti)

Advertisement

Η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί έναν δικύλινδρο κινητήρα 2.032 κ.εκ. με απόδοση 156 Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι χειροποίητο αλουμινένιο και οι αναρτήσεις της Ohlins, ενώ το μονόμπρατσο ψαλίδι έχει κατασκευαστεί από CNC. Τα φρένα είναι της ISR με ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί είναι από ανθρακονήματα της BST, 17 ιντσών με το πίσω ελαστικό να είναι θηριώδες με διάσταση 240/45.

Advertisement

Η μοτοσικλέτα κοστίζει σχεδόν 80.000 ευρώ και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Paolo Ciabatti παράγγειλε μία για τις βόλτες του γύρω από την Μπολόνια.

Βίντεο της Arch 1s.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Arch Motorcycles: Με την υπογραφή του Keanu Reeves
Η φινετσάτη Alfa Romeo Barchetta
Εδώ θα γίνεται ο έλεγχος ποιότητας των νέων Ducati