Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μουσική για Lamborghini και ας μην έχεις Lamborghini (+video)

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μουσική για Lamborghini και ας μην έχεις Lamborghini (+video)

ΝΕΑ

Μουσική για Lamborghini και ας μην έχεις Lamborghini (+video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini κυκλοφορεί λίστες αναπαραγωγής για το Spotify, με μουσικά κομμάτια που είναι συντονισμένα στους ήχους των κινητήρων της.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini κυκλοφορεί νέες λίστες αναπαραγωγής Spotify, δημιουργώντας μια σύνδεση με τους θαυμαστές των μοντέλων και των τριών κινητήρων της.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε τρεις λίστες αναπαραγωγής, μία για κάθε έναν από τους κινητήρες της. Βλέπετε, όπως κάθε κατασκευαστής υπεραυτοκινήτων, η Lamborghini κάνει τις δικές της προσπάθειες για να έχει ηχητική ταυτότητα στα μοντέλα της και με τις λίστες της μουσικής αυτές, έρχεται να συνθέσει ένα πραγματικά ενδιαφέρον σύνολο για τους κατόχους των μοντέλων της και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Για να επιτύχουν αυτή την ισορροπία και την αρμονία των ήχων, οι ηχολήπτες της Lamborghini συνεργάστηκαν με τον μουσικό παραγωγό Alex Trecarichi, ο οποίος χρησιμοποίησε έναν μαθηματικό τύπο για να αναλύσει τον ήχο των κινητήρων της Lamborghini. «Αυτή η διαδικασία μου επέτρεψε να βρω τις βασικές συχνότητες του κινητήρα που συμπίπτουν με τις τρεις φάσεις της εκφραστικότητάς του: ρελαντί, 4.000 σ.α.λ. και στο όριο περιστροφής τους», λέει ο Trecarichi.

Για το V12, αυτές οι συχνότητες είναι 92,50 Hz στο ρελαντί, 98 Hz στις 4.000 σ.α.λ. και 103,83 Hz στις 8.000 σ.α.λ. Για το σκοπό αυτό, η Trecarichi συμπεριέλαβε τραγούδια που ταιριάζουν με αυτές τις συχνότητες στη λίστα αναπαραγωγής Spotify ειδικά για το V12. Η λίστα αυτή ονομάζεται The Engine Songs: V12 και περιλαμβάνει τραγούδια από τους Rich More, Kiasmos, Nto, Sudo και CatzClaw.

Advertisement

Άλλες λίστες αναπαραγωγής ειδικά για τον ατμοσφαιρικό V10 της Huracan και τον twin turbo V8 της Urus θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini Huracan Sterrato: Μερική αποκάλυψη (+video)
Θέλεις Lamborghini; Υπομονή…
Tι κινητήρα θα έχει ο αντικαταστάτης της Lamborghini Huracan;

 

Advertisement