Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τώρα και τα τιμόνια γίνονται «by-wire»

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τώρα και τα τιμόνια γίνονται «by-wire»

ΝΕΑ

Τώρα και τα τιμόνια γίνονται «by-wire»

ΝΕΑ

Η Nio και η ZF υπέγραψαν συμφωνία για συνεργασία στην τεχνολογία που θα οδηγήσει στο steer-by-wire που θα καταργήσει την παραδοσιακή διάταξη και θα αποτελέσει το τεχνολογικό κλειδί που θα μας φέρει πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Η ZF για πρώτη φορά συνεργάζεται με ασιατική εταιρεία για να εξελίξει την τεχνολογία steer-by-wire.

Η Nio και ο γερμανικός τεχνολογικός κολοσσός ZF Group, υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με αντικείμενο μεταξύ άλλων και την εξέλιξη της τεχνολογίας που καταργεί την τυπική διάταξη της κρεμαγέρας με άξονα. Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη επιχειρηματική συνεργασία της ZF στην Ασία και όπως ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού οι δύο εταιρείες, έχουν δεσμευτεί να συνεργαστούν για να πετύχουν πρόοδο στους τομείς της αυτόνομης οδήγησης και της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Ο Holger Klein, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ZF, ο William Li, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nio, και ανώτερα στελέχη και από τις δύο πλευρές παρευρέθηκαν στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας που είναι προφανώς πολύ σημαντική και για τις δύο πλευρές, όπως είναι και για το σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Το νέο σύστημα steer-by-wire της ZF είναι μια τεχνολογία αιχμής και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε στενά με τη Nio, έναν εξαιρετικό εκπρόσωπο της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Nio, ασχολείται ενεργά με την τεχνολογία και την καινοτομία επιχειρηματικών μοντέλων, ενώ είναι και πρωτοπόρος στην παγκοσμιοποίηση της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο Klein.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
McLaren P1 LM vs NIO EP9 (video)
NIO EP9: Το πιο γρήγορο ηλεκτρικό στον κόσμο (vid)
Η Porsche κάνει focus στη βιωσιμότητα

Advertisement

 

 

 

Advertisement