Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Novitec… πειράζει την Lamborghini Huracan STO (+video)

Ελλάδα 5:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Novitec… πειράζει την Lamborghini Huracan STO (+video)

ΝΕΑ

Η Novitec… πειράζει την Lamborghini Huracan STO (+video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan STO γίνεται ομορφότερη και πιο ξεχωριστή ενώ κάνει την δίαιτα της Novitec με πολύ άνθρακόνημα.

Advertisement
Advertisement

Το carbon fiber αποτελεί το 75% του αμαξώματος του αυτοκινήτου της βελτιωμένης Huracan STO.

Το 2020 η  Lamborghini έφτιαξε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο και λάνσαρε την Huracan STO. Από τότε, το εστιασμένο στην πίστα και νόμιμο για το δρόμο supercar άλλαξε με τροποποιήσεις που το έκαναν ελαφρύτερο και πιο αεροδυναμικό.

Η Novitec συνεχίζει τις αλλαγές και αλλάζει τον σχεδιασμό της STO με ένα νέο κιτ για το αμάξωμα, ενώ κάνει και άλλες αναβαθμίσεις στο υπεραυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ο βελτιωτής χρησιμοποιεί το υλικό για να ελαφρύνει το αυτοκίνητο και να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, προσθέτοντας: Μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα για την ψύξη των φρένων, καλύμματα καθρεφτών από γυμνό carbon και αεροδυναμικά βοηθήματα.

Η Lamborghini «πατά» σε αγωνιστικούς τροχούς (με κεντρικό μονό μπουλόνι) 20 και 21 ιντσών, έξι ακτίνων σχεδιασμένους από τη Vossen. Μάλιστα διατίθενται σε 72 χρωματικές παραλλαγές με ματ ή γυαλισμένο φινίρισμα. Οι νέοι τροχοί έχουν πίσω τους μια ρυθμιζόμενη (σε 14 θέσεις) ανάρτηση, που μπορεί να μειώσει το ύψος της  STO έως και 30 χιλιοστά.

Advertisement

Η Novitec προσφέρει επίσης ένα σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης διαθέσιμο με ή και χωρίς ελεγχόμενη βαλβίδα ήχου, με επιχρυσωμένη επένδυση (999). Οι απολήξεις της έχουν διάμετρο 111 χιλιοστά με εμφάνιση είτε σε ματ είτε σε γυαλιστερό carbon. Η Novitec θα προσφέρει ακόμη και επιχρυσωμένη επένδυση για τα τελικά της εξάτμισης.

Advertisement

Λεπτομέρειες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλά η εταιρία βελτιώσεων προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών δέρματος και Alcantara σε διάφορα χρώματα.

Εκεί που δεν επεμβαίνει η Novitec είναι το σύστημα μετάδοσης και κίνησης της Huracan. Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας V10 των 5,2 λίτρων συνεχίζει να αποδίδει 630 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nurburgring: Γιατί απαγόρευσαν την είσοδο σε YouTuber;
Η Ferrari 812 GTS Novitec N-Largo σκαρφαλώνει στους 840 ίππους
Ενθουσιασμένοι με τη νέα Lamborghini Huracan STO (+video)