Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nurburgring: Γιατί απαγόρευσαν την είσοδο σε YouTuber;

Ελλάδα 6:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nurburgring: Γιατί απαγόρευσαν την είσοδο σε YouTuber;

ΝΕΑ

Nurburgring: Γιατί απαγόρευσαν την είσοδο σε YouTuber;

ΝΕΑ

Ο YouTuber «Shmee150»… έφαγε πόρτα στο Nurburgring επειδή η Lamborghini Huracan STO, που οδηγούσε έκανε υπερβολικό θόρυβο.

Advertisement
Advertisement

Η Lambo του «Shmee150» μετρήθηκε στα 134 dB στο Nordschleife, όταν το όριο είναι τα 130.

Η Lamborghini Huracan κυκλοφόρησε το 2014. Η ιταλική μάρκα έχει προσφέρει πολλές παραλλαγές από το V10 supercar της από τότε, αλλά η πιο ιδιαίτερη παραμένει η STO.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό αγωνιστικού αυτοκινήτου (Super Trofeo Omologata) και κανονικής Huracan που κυκλοφορεί στο δρόμο. Η STO μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα σε πίστα αρκεί να μην είναι το… Nurburgring. Προφανώς, η… άγρια Huracan είναι μάλλον θορυβώδης για το Nordschleife. Αυτό διαπίστωσε με τον δύσκολο τρόπο ο YouTuber «Shmee150», που έκανε ένα πρόσφατο ταξίδι στη Μέκκα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η περσόνα του διαδικτύου, ήθελε να οδηγήσει την νέα του Huracan STO στην «Πράσινη Κόλαση» και να μοιραστεί την εμπειρία του στο ίντερνετ. Όμως υπολόγισε χωρίς τον…  μετρητή θορύβου. Βλέπετε το Nordschleife έχει όριο τα 130 dB και κατά τη διάρκεια του περάσματος η STO κατέγραψε 134 dB.

Σύμφωνα με το βίντεο, η Huracan δεν έχει μετατροπές. Ο Shmee είπε επίσης ότι η Huracan είχε ρυθμιστεί στην πιο ήπια λειτουργία οδήγησης για το πρώτο γύρο πριν περάσει στην επιλογή Trofeo που είναι η σκληροπυρηνική. Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι του Nurburgring τον σταμάτησαν και τον έβγαλαν εκτός.

Advertisement

Οι υπεύθυνοι της πίστας ήταν φιλικοί, εξηγώντας ότι ο θόρυβος είναι ένα πρόβλημα και για άλλες στοκ Lamborghini. Ο Shmee ήταν επίσης ευγενικός μαζί τους αλλά δεν κατάφερε να κάνει και ένα γύρο με την full δύναμη της STO.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini στα χιόνια; Γιατί όχι; (video)
Ανατίναξε μία Lamborghini για να δημιουργήσει 999 NFT
Ανάκληση Lamborghini για απίθανο λόγο