Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιστρέφει η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

ΝΕΑ

Επιστρέφει η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

ΝΕΑ

Μετά από ένα κενό δύο ετών, η έκθεση είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους φίλους της αυτοκίνησης – Πότε θα διεξαχθεί;

Advertisement
Advertisement

Έτοιμη να ανοίξει ξανά τις πύλες της για τους φίλους των τεσσάρων τροχών φαίνεται πως είναι η Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Μετά από δύο έτη συνεχών αναβολών –σε μια προσπάθεια να προστατευτούν οι επισκέπτες από την πανδημία – το μεγάλο αυτοκινητικό event δίνει ραντεβού για τις 13 Απριλίου.

Οι διοργανωτές δεν έχουν γνωστοποιήσει το πρόγραμμα της έκθεσης, αλλά υπόσχονται πως θα υπάρχουν «σύγχρονα εκθέματα από πολλές εταιρείες», αλλά και «εκατοντάδες νέα μοντέλα του 2022 και 2023».

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν με τα καινούρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέσω δοκιμών, ενώ θα υπάρχει και πληθώρα καινοτόμων προϊόντων μικροκινητικότητας.

Το διήμερο 13-14 Απριλίου οι διοργανωτές θα υποδεχθούν τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και στη συνέχεια θα ανοίξουν οι πύλες για το κοινό, από τις 15 έως 24 Απριλίου.

Advertisement

Η επιστροφή του μεγάλου αυτοκινητικού ραντεβού συνιστά μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση ​​για τη Νέα Υόρκη, με τους διοργανωτές να αναφέρουν ότι πρόκειται για την έκθεση με τη μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών σε ολόκληρη πολιτεία. Εστιάζουν δε, στο τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο, μιας και αποτελεί δεξαμενή εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, τόσο για την πόλη όσο και για την ομώνυμη πολιτεία.

Ο επικεφαλής της Έκθεσης, Mark Schienberg, χαιρέτισε την επιστροφή του New York Auto Show, λέγοντας: «Επιστρέψαμε! Μέσα στα δύο προηγούμενα έτη συντελέστηκε πολύ μεγάλη αλλαγή, με νέα και συναρπαστικά προϊόντα και εξελιγμένη τεχνολογία. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε ξανά το καλύτερο που έχει να προσφέρει η βιομηχανία στους δυνητικούς αγοραστές αυτοκινήτων σε όλη την περιοχή μας.»

Advertisement

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιες αυτοκινητοβιομηχανίες θα δώσουν το «παρών», δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια η δημοφιλία των εκθέσεων αυτοκινήτου έχει εξασθενίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
IAA Μόναχο 2021: Δεν είναι μία έκθεση αυτοκινήτου – Έξω, ψηφιακά και με εμβόλιο
Οριστικό: Αναβάλλεται η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2022
Όλα ήρθαν ξαφνικά τούμπα για πυροσβεστικό στη Νέα Υόρκη (+video)

Advertisement