ΝΕΑ

Όλα ήρθαν ξαφνικά τούμπα για πυροσβεστικό στη Νέα Υόρκη (+video)

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα ήρθαν ξαφνικά τούμπα για πυροσβεστικό στη Νέα Υόρκη (+video)

ΝΕΑ

Όλα ήρθαν ξαφνικά τούμπα για πυροσβεστικό στη Νέα Υόρκη (+video)

ΝΕΑ

Το πυροσβεστικό Chevrolet Tahoe βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση πηγαίνοντας σε κάποια υπηρεσιακή αποστολή.

Advertisement

Συνήθως η Πυροσβεστική είναι αυτή που τρέχει σε βοήθεια άλλων, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν οι πυροσβέστες που χρειάστηκαν την συνδρομή των περαστικών για να βγουν από την δύσκολη κατάσταση.

Όπως βλέπουμε από κάμερα ασφαλείας, ένα πυροσβεστικό Chevrolet Tahoe κινείται σχετικά γρήγορα σε ένα παγωμένο δρόμο, έχοντας αναμμένους τους φάρους και προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Όμως ξαφνικά μάλλον χτυπά σε συγκεντρωμένο και παγωμένο χιόνι στην άκρη του δρόμου, χάνει τον έλεγχο  και έρχονται τα πάνω κάτω.

Advertisement

To Tahoe ανατρέπεται και μένει στη μέση του δρόμου ακουμπώντας στην οροφή. Όπως μαθαίνουμε ένας από τους πυροσβέστες είχε ελαφρείς τραυματισμούς ενώ σημαντική βλάβη υπέστη το Tahoe.

To περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί τις αρχές των ΗΠΑ καθώς το 2019 αναφέρθηκαν πάνω από 182.000 ατυχήματα σε συνθήκες χιονιού και πάγου.

Οι αρχές συνιστούν οι οδηγοί να είναι πολύ πιο προσεκτικοί και αμυντικοί στην οδήγηση, να φροντίζουν τα ελαστικά τους (να τοποθετούν χειμερινά όπου είναι απαραίτητο) και να τηρούν ευλαβικά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Advertisement

Καλό θα ήταν να αφαιρούν και το χιόνι από τις οροφές των αυτοκινήτων τους πριν ξεκινήσουν γιατί αυτό δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στα άλλα αυτοκίνητα όταν συναντούν ξαφνικά μεγάλα κομμάτια χιονιού εκεί που δεν το περιμένουν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τετρακίνητο ή προσθιοκίνητο με λάστιχα χιονιού; (+video)
Έτσι απομακρύνεις σε χρόνο ρεκόρ το χιόνι από την Εθνική Οδό (video)
Οδηγείστε με ασφάλεια τον χειμώνα με τις συμβουλές της Skoda