Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ετοιμάζεται πυρετωδώς η νέα BMW iX1

Ελλάδα 15:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται πυρετωδώς η νέα BMW iX1

Mobility

Ετοιμάζεται πυρετωδώς η νέα BMW iX1

Mobility

Πλησιάζει η στιγμή της αποκάλυψης για την αναμενόμενη αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της BMW στη μικρότερη κατηγορία των SUV, την iX1.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ηλεκτρικό SUV έχει όλα εκείνα τα αισθητικά στοιχεία του μεγαλύτερου iX3 «προσαρμοσμένα» στο μικρότερο μέγεθος.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που είδαμε για πρώτη φορά το iX1 αλλά όπως όλα δείχνουν, το ντεμπούτο του δεν θα αργήσει και πολύ. Το νέο SUV/ crossover της Γερμανικής εταιρείας, είναι πολύ κοντά στην τελική του μορφή με την οποία θα το δούμε στις αγορές μάλλον μέσα στο 2022. Κατά πάσα πιθανότητα, η ηλεκτρική εκδοχή, θα είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της «συμβατικής» έκδοσης του μοντέλου, το οποίο και αυτό με τη σειρά του αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Advertisement
Advertisement

Η αισθητική φόρμουλα είναι η γνωστή από τις μεγαλύτερες αντίστοιχες προτάσεις που έχουμε δει από τη BMW, η οποία θα έχει πλέον σύντομα ένα σημαντικό ποσοστό αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη γκάμα της. Οι διαστάσεις της iX1 πιθανότατα θα επηρεάσουν και τη χωρητικότητα των μπαταριών με τις οποίες θα εφοδιάζεται, κάτι που σημαίνει πως η αυτονομία θα είναι μικρότερη από αυτή των μεγαλύτερων μοντέλων- μάλλον εύλογα. Οι φήμες που ακολουθούν την εξέλιξη του αυτοκινήτου, κάνουν λόγο για εκδόσεις με ένα και δύο ηλεκτροκινητήρες, πράγμα που με τη σειρά του μεταφράζεται σε εκδόσεις με κίνηση στους δύο αλλά και στους τέσσερις τροχούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H καινούργια BMW M5 θα είναι plug-in υβριδική
H BMW πέρασε την Mercedes-Benz λόγω… chip!
Πιάσαμε στα… πράσα την ολοκαίνουρια BMW X1

Advertisement

 

 

Advertisement