Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιάσαμε στα… πράσα την ολοκαίνουρια BMW X1

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιάσαμε στα… πράσα την ολοκαίνουρια BMW X1

ΝΕΑ

Πιάσαμε στα… πράσα την ολοκαίνουρια BMW X1

ΝΕΑ

Ο αυτοκινητικός… παπαράτσι εντόπισε την ολοκαίνουργια  ΒΜW X1. Το νέο μοντέλο έχει υποβληθεί σε extreme makeover και δεν θυμίζει σε τίποτα το σημερινό που πωλείται ακόμα –  Πότε έρχεται;

Advertisement
Advertisement

Ολοένα και μεγαλύτερο ανταγωνισμό συναντά η γερασμένη πλέον BMW X1, η οποία καλείται να διασταυρώσει τα εμπορικά ξίφη της με μερικές ιδιαίτερα εκσυγχρονισμένες προτάσεις όπως τα νέα Volvo XC40, Lexus UX, Peugeot 3008 και Mercedes GLA.

Με τα χρόνια να περνούν, οι Βαυαροί θα επιχειρήσουν να αναστηλώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης τους με το οδηγικό κοινό μέσω μιας ολιστικής αναβάθμισης.

Το καμουφλάζ κρύβει τεχνηέντως κάποια από τα στιλιστικά στοιχεία του μικρομεσαίου SUV, όμως δεν μας εμποδίσει να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Η σιλουέτα έχει διατηρηθεί σχεδόν αναλλοίωτη, αλλά έχει λειτουργήσει ως καμβάς για την ενσωμάτωση κάποιων νεωτεριστικών στοιχείων.

Advertisement
Advertisement

Το μπροστινό μέρος φέρει πιο αιχμηρά φώτα με διαφορετική οπτική υπογραφή, την ίδια ώρα που παρατηρούνται επεμβάσεις τόσο στην –ενδεχομένως – μεγαλύτερη μάσκα, όσο και στον προφυλακτήρα.

Στο εικονιζόμενο μοντέλο, παράλληλα, διακρίνονται μεγάλες μαύρες ζάντες 5 ακτινών και η γραμμή οροφής συνεχίζει να έχει οριζόντια διάταξη, με σχεδόν μηδαμινή κλίση.

Advertisement

Στον αντίποδα, το πίσω μέρος μοιάζει πλήρως ανασχεδιασμένο, με αποκορύφωμα τα φώτα που είναι μικρότερα, ακολουθώντας το παράδειγμα της X4. Η διακριτική αεροτομή προσφέρει σπορ αύρα στη νέα X1, την ίδια ώρα που αναμένουμε και διαφοροποιημένο προφυλακτήρα.

Εικόνα για το εσωτερικό δεν υπάρχει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει φέρει μινιμαλιστική σχεδίαση, με μια καμπύλη κεντρική οθόνη αφής να βρίσκει θέση στο κέντρο του ταμπλό.

Advertisement

Πλήρως επανασχεδιασμένος θα είναι και διάκοσμος, παρουσία πιο μοντέρνων αεραγωγών και χειριστηρίων για τον έλεγχο των διάφορων λειτουργιών. Πιθανότητα θα υπάρξουν και νέες επενδύσεις, από τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Η ολοκαίνουρια BMW X1 θα συνεχίσει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα θερμικά μοτέρ, χωρίς να απουσιάζουν η plug-in υβριδική εκπροσώπηση, αλλά και σε μεταγενέστερο χρόνο (έως το 2023) μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή (iX1), ενδεχομένως με μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 60 ή 90 kWh και αυτονομία 450 και 550 χλμ. αντίστοιχα.

Advertisement

Το εμπορικό της λανσάρισμα θα γίνει κατά τον Μάρτιο του 2022, με την εκτιμώμενη τιμή της να είναι γύρω στα 31.000 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δικαστής υποχρέωσε 23χρονο να πουλήσει τη BMW 440i του
Δυσαρέσκεια από ιδιοκτήτες ηλεκτρικών BMW
BMW: Χωρίς τον πιο απλό εξοπλισμό παραδίδονται μοντέλα της