Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το οκταθέσιο Land Rover Defender

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το οκταθέσιο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το οκταθέσιο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους η Land Rover υποσχέθηκε να λανσάρει μια έκδοση με τρεις σειρές καθισμάτων στο Defender εντός 18 μηνών, αναμένουμε εάν τελικά θα τηρήσει τις προθεσμίες.

Advertisement
Advertisement

Εάν θέλετε να δείτε το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ μήνες πριν από το επίσημο ντεμπούτο του, έχουμε μια απόδοση η οποία αποκαλύπτει το πως μπορεί να δείχνει το τελικό προϊόν.

Οι σχεδιαστές του Kolesa.ru απεικόνισαν το “μακρύ” Defender στο ίσως πιο δημοφιλές χρώμα της νέας γενιάς. Ονομάζεται Defender 130 και σίγουρα δεν εντυπωσιάζει με τη συνολική του εμφάνιση, αν και οι περισσότεροι πελάτες σε αυτήν την κατηγορία πιθανότατα δεν ψάχνουν για ένα όμορφο όχημα, καθώς άλλα χαρακτηριστικά έχουν σημασία.

Προφανώς, η μεγαλύτερη τροποποίηση σε σύγκριση με το Defender 110 είναι το επιμηκυμένο αμάξωμα από την κολόνα C και πίσω. Με αναμενόμενο μήκος 5100 mm, (342 mm) μεγαλύτερο από το πεντάθυρο Defender, το Defender 130 θα διαθέτει χώρο για έως και οκτώ επιβάτες που θα κάθονται στις τρεις σειρές καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Το πρόσθετο βάρος θα απαιτήσει σίγουρα τροποποιήσεις στην πίσω ανάρτηση και είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Defender 130 θα είναι επίσης πολύ πιο ακριβό από τον πενταθέσιο αδερφό του.

Κάτω από το καπό δεν περιμένουμε αλλαγές σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της σειράς Defender. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν το πολυτελές SUV με κινητήρες turbo βενζίνης, turbodiesel, υβριδικούς, αλλά και τον υπερτροφοδοτούμενο V8 με ισχύ 550 ίππους.

Advertisement

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Σε αυτό το σημείο, δεν είναι γνωστό εάν το οκταθέσιο Defender θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζεται το 8θέσιο Land Rover Defender
Η Bowler παρουσιάζει το αγωνιστικό Land Rover Defender
Το νέο Land Rover Defender Trophy θυμίζει κάτι από Camel Trophy

Advertisement