Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Land Rover Defender Trophy θυμίζει κάτι από Camel Trophy

Ελλάδα 2:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Land Rover Defender Trophy θυμίζει κάτι από Camel Trophy

ΝΕΑ

Το νέο Land Rover Defender Trophy θυμίζει κάτι από Camel Trophy

ΝΕΑ

Η Land Rover ανακοίνωσε σήμερα μια νέα έκδοση Trophy για το Defender, με μια σειρά από προσθήκες για τη διευκόλυνση της εκτός δρόμου κίνησης και αισθητική που παραπέμπει στα θρυλικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν στις περιπέτειες του Camel Trophy.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς και η έμπνευση προκύπτει από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στα Camel Trophy της δεκαετίας του ’90.

Η εταιρεία θα κατασκευάσει μόλις 220 Defender στην έκδοση Trophy και όλα θα διατεθούν στην αγορά των ΗΠΑ. Στον εξοπλισμό τους έχει προστεθεί μια σχάρα οροφής, ένα μπροστινό κάτω μέρος με ενισχυμένη προστασία, μια πτυσσόμενη σκάλα, κιτ εγκατάστασης βαρούλκου, λασπωτήρες, ένας ενσωματωμένος αεροσυμπιεστής για το φούσκωμα των ελαστικών και ενισχυμένη επένδυση στο πάτωμα.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση βασίζεται στο Defender 110 P400 X-Dynamic S η οποία διαθέτει υποδοχές ρυμούλκησης, κάμερα οπισθοπορείας, αερανάρτηση, πακέτο «κρύου κλίματος» και οθόνη αφής 11,4 ιντσών, καθώς και το Off-road Pack και το Advanced Off-road πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων για την κίνηση εκτός δρόμου. Το χρωματικό σχέδιο, επιτυγχάνεται χάρη σε μια ειδική μεμβράνη που είναι εμπνευσμένη από το Defender Works V8 Trophy. Το Defender θυμίζουμε πως χρησιμοποιεί ένα 6κύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο χωρητικότητας ​​3,0 λίτρων που αποδίδει 400 ίππους και εμφανίζει μέγιστη τιμή ροπής τα 56,1 kgm. Η τιμή αγοράς του καθενός από τα 220 αυτοκίνητα, έχει οριστεί στα 76.000 ευρώ, ενώ στους κατόχους του Defender Trophy θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια μονοήμερη off-road περιπέτεια, στο Land Rover US Trophy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο ρεαλιστικό render για pick up εκδοχή του Land Rover Defender
Jaguar Land Rover: «Να γίνουμε ακόμα πιο αξιόπιστοι»
Total Care & Protection: Ολοκληρωμένη φροντίδα Jaguar Land Rover

Advertisement

 

 

Advertisement