Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει αυτό το Honda CR-X

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει αυτό το Honda CR-X

ΝΕΑ

Απίστευτο πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει αυτό το Honda CR-X

ΝΕΑ

Ζωντανή απόδειξη της αξιοπιστίας της Honda αλλά και των οφελών που έχει η σωστή και τακτική συντήρηση είναι ένα CR-X στις ΗΠΑ το οποίο έχει κάνει περισσότερα από 1.6 εκατομμύρια χιλιόμετρα με τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Το… αθάνατο CR-X φιλοξενείται ως έκθεμα στην αντιπροσωπεία της Honda στην Tampa της Φλόριντα στις ΗΠΑ ως ένα περήφανο δείγμα της τεχνολογικής αρτιότητας της ιαπωνικής εταιρίας.

Σε ανάρτηση στο Facebook ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας ανέβασε φωτογραφίες του αυτοκινήτου σημειώνοντας πως έχει διανύσει 1.002.473 μίλια, δηλαδή περισσότερα από 1.6 εκ. χιλιόμετρα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως όλα αυτά τα χιλιόμετρα έχουν πραγματοποιηθεί με τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο κιβώτιο που το αυτοκίνητο είχε από την πρώτη στιγμή. Συγκεκριμένη πρόκειται για μια έκδοση Si που στις ΗΠΑ είχε κινητήρα 1.600 κυβικών με 105 ίππους και χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο.

honda crx si

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση σχετικά με το CR-X το μεγάλο μυστικό του αυτοκινήτου κρύβεται στην αγάπη του ιδιοκτήτη του και την ευλαβική τήρηση του προγράμματος συντήρησης που προβλέπει η Honda, ενώ σίγουρο είναι πως σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η σωστή από την δική του πλευρά χρήση. Άλλωστε εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως παρά τον ασύλληπτο αριθμό χιλιομέτρων που έχει διανύσει και φυσικά την ηλικία των 30 ετών βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά αποδεικνύοντας πως σε μεγάλο βαθμό ο χρόνος μπορεί να νικηθεί όταν υπάρχει η κατάλληλη φροντίδα.

honda crx si

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ηλεκτρικό Honda E-SUV ετοιμάζεται
Honda HR-V e:HEV: Premium αίσθηση, σπορ χαρακτήρας
Πως θα είναι το νέο Honda CR-V;