Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Honda CR-V;

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το νέο Honda CR-V;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Honda CR-V;

ΝΕΑ

Το σχεδιαστικό στούντιο Kolesa μας παρουσιάζει την ψηφιακή απεικόνιση του πολυαναμενόμενου νέας γενιάς Honda CR-V.

Advertisement
Advertisement

To επιτυχημένο εμπορικά SUV μοντέλο της Honda, το γνωστό μας CR-V αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά, ενώ ήδη ο Ιάπωνας κατασκευαστής έχει ξεκινήσει τη διαδικασία των δοκιμών εξέλιξης, στους δρόμους της Γηραιάς Ηπείρου.

Όπως παρατηρούμε από τις επεξεργασμένες στον υπολογιστή εικόνες, το έκτης γενιάς μοντέλο διατηρεί τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με την τωρινή γενιά, ενώ αλλαγές υπάρχουν κυρίως στο εμπρός μέρος. Πιο συγκεκριμένα, έχει τοποθετηθεί μία νέα μάσκα, που περιλαμβάνει τραπεζοειδή γρίλια, όπως και διαφορετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα με προβολείς LED, σαφώς πιο επιθετικά, θυμίζοντας αρκετά το Honda Passport, που πωλείται αποκλειστικά στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Το επόμενης γενιάς Honda CR-V, όπως μας το παρουσιάζει η σχεδιαστική ομάδα της Kolesa διακρίνεται για το πολυτελές και δυναμικό του ύφος, το οποίο ενισχύεται από τα φουσκώματα, τις καμπύλες του αμαξώματος, την τονισμένη πλαϊνή γραμμή και τους μεγαλύτερους τροχούς. Τέλος, πίσω διατηρεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία, με κυρίαρχα τα κάθετα φώτα.

Από τη στιγμή που οι συγκεκριμένες εικόνες είναι ψηφιακές, πιθανότατα να μην έχουν κοινά σημεία με το πραγματικό μοντέλο, ενώ στο θέμα των κινητήρων, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν θα εκπλαγούμε βέβαια, εάν η γκάμα των μοτέρ θα περιλαμβάνει και μία αμιγώς υβριδική έκδοση, είτε ηλεκτρική, είτε επαναφορτιζόμενη (plug-in).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καθ’ οδόν το νέο Toyota Land Cruiser (+video)
Η ρεαλιστική προσέγγιση της νέας Skoda Fabia
Το εντυπωσιακό πρωτότυπο GT μοντέλο της Honda

Advertisement