Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς πώληση πέντε εξαιρετικά σπάνιες Bentley Mulsanne

Ελλάδα 14:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς πώληση πέντε εξαιρετικά σπάνιες Bentley Mulsanne

ΝΕΑ

Προς πώληση πέντε εξαιρετικά σπάνιες Bentley Mulsanne

ΝΕΑ

Η Mulsanne Grand Limousine της Mulliner έκανε το ντεμπούτο της το 2015 ως η απόλυτη πολυτέλεια από την Bentley και τώρα, όχι ένα αλλά πέντε ίδιες έχουν βγει προς πώληση.

Advertisement
Advertisement

Κάποιος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παρήγγειλε πέντε από αυτές τις χειροποίητες Bentley αλλά δεν τις χρησιμοποίησε ούτε και τις ταξινόμησε ποτέ!

Τώρα λοιπόν, η αντιπροσωπεία της Bentley που τις έβαλε και πάλι στο χέρι, τις πουλάει δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους που θέλουν πολύ ένα κομμάτι ιστορίας της uber premium μάρκας, να τις αποκτήσουν. Η Bentley Emirates λοιπόν, έχει βάλει πωλητήριο για τις πέντε αυτές ιδιαίτερες περιπτώσεις λιμουζίνας.

Advertisement
Advertisement

Η Mulliner είχε την ευθύνη της παραγωγής των χειροποίητων αυτών αυτοκινήτων, που σε σύγκριση με την «κανονική» Mullsane, είναι ένα μέτρο μεγαλύτερα σε μήκος και προσφέρει σχεδόν 8 εκατοστά περισσότερο ύψος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Εκεί, που βρίσκουμε τέσσερα καθίσματα, αντικριστά ανά ζεύγος. Οι πολυτελείς πινελιές περιλαμβάνουν ντουλάπι για την αποθήκευση των ποτών, ψυγείο για μπουκάλια και κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας.

Η Mulliner εγκατέστησε διάφορα καλούδια για να υπογραμμίσει την πολυτέλεια των επιβατών κατά την παραμονή τους εκεί, με σύστημα κλιματισμού που μπορεί και ρυθμίζει ξεχωριστά τη θερμοκρασία ανά ζεύγος καθισμάτων πίσω. Ένα γυάλινο διαχωριστικό που σκουραίνει πίσω από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα των πίσω επιβατών, οι οποίοι διατηρούν την επικοινωνία τους με τον οδηγό, μέσω ειδικού συστήματος ενδοσυνεννόησης.

Advertisement

Κάθε ένα από τα πέντε οχήματα έχει διαφορετικό φινίρισμα, με αυτό των φωτογραφιών μας να έχει δίχρωμη βαφή στο αμάξωμα με Silver Frost και Moroccan Blue, ενώ στην καμπίνα κυριαρχεί το μπεζ δέρμα και οι ξύλινες επενδύσεις στο ταμπλό αλλά και στα πτυσσόμενα τραπέζια για τους πίσω. Η Bentley δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τιμές για την πώληση των αυτοκινήτων, που έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι μεν του 2015 αλλά να μην έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου, κάτι που τα καθιστά πρακτικά καινούργια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bentley Mulsanne: Σε νέα χέρια η «βασιλική» έκδοση
Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean: Σημάδι των πραγμάτων που έρχονται
Η Bentley «ξεφεύγει» με ζάντες 22 ιντσών από ανθρακόνημα στη Bentayga

 

 

Advertisement