Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean: Σημάδι των πραγμάτων που έρχονται

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean: Σημάδι των πραγμάτων που έρχονται

ΝΕΑ

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean: Σημάδι των πραγμάτων που έρχονται

ΝΕΑ

Τον Ιούλιο του 2019, η Bentley παρουσίασε την EXP 100 GT, ένα πολυτελές πρωτότυπο του μέλλοντος. Πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία αυτού του concept είδαμε τελευταία στη Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean.

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια η εταιρία στράφηκε αναγκαστικά προς την ηλεκτροδότηση των μοντέλων της και σε λίγο καιρό θα διαθέτει στη γκάμα της τη Flying Spur Hybrid. Πριν όμως συνηθίσουν οι πελάτες της στη νέα εποχή πραγμάτων, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ της Odyssean.

Με βάση την υβριδική Spur, πρόκειται για όχημα περιορισμένης έκδοσης με «αποκλειστικό εξωτερικό αλλά και εσωτερικό». Είναι το «πρώτο βήμα σε ένα ταξίδι για την εισαγωγή νέων βιώσιμων υλικών στο πλαίσιο της στρατηγικής του Beyond100».

Δυστυχώς, τα περισσότερα κοινά στοιχεία με την EXP 100 GT διακρίνονται στο εσωτερικό και όχι στο εξωτερικό – το πρωτότυπο του 2019 κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, χρησιμοποιήθηκαν υλικά με φανταχτερά ονόματα – όπως το ύφασμα από 100 % βρετανικό μαλλί, και άλλα πανάκριβα υλικά.

Όσον αφορά το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, η Odyssean θα προσφέρεται σε έξι χρώματα με τόνους Pale Brodgar, τροχούς δέκα ακτίνων 21 ιντσών και, εκτός αυτού, το γνωστό σχέδιο της Flying Spur.

Advertisement

Όσον αφορά τον βενζινοκινητήρα, αυτός είναι 2,9 λίτρων V6 και συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, προκειμένου να αποδώσει 536 ίππους και ροπή 750 Nm.

Advertisement

Η Bentley δεν είπε τίποτα σχετικά με την τιμή της Flying Spur Hybrid Odyssean, ούτε εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει η περιορισμένη παραγωγή. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη δημιουργία που ήδη έχει προκαλέσει σχόλια στο στενό κύκλο των απανταχού οικονομικά “γαλαζοαίματων”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bentley «ξεφεύγει» με ζάντες 22 ιντσών από ανθρακόνημα στη Bentayga
Συνεργασία της Bentley με την ποτοποιία Macallan
Αυτή είναι η δεύτερη υβριδική Bentley και η πιο γρήγορη