Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Bottas και Alfa Romeo

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Bottas και Alfa Romeo

FORMULA 1

Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Bottas και Alfa Romeo

FORMULA 1

Μπορεί ακόμα η Mercedes-AMG και ο Toto Wolff να κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους σχετικά με τον teammate του Lewis Hamilton για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022, είναι όμως κοινό μυστικό πως αυτός θα είναι ο George Russell.

Advertisement
Advertisement

Πράγμα που σημαίνει πως μετά από πέντε αγωνιστικές σεζόν με τα ασημί βέλη, ο Valtteri Bottas καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Η προφανής διαδρομή για τον Φινλανδό, είναι αυτή της επιστροφής στη Williams.

Η βρετανική ομάδα με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού χρησιμοποιεί υβριδικές μηχανές της Mercedes, άλλωστε εκεί αγωνίζεται ως… δανεικός την τελευταία τριετία ο Russell.

bottas-monaco-21-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Και παρότι ο Wolff δεν έχει πια κομμάτι των μετοχών της ιστορικής βρετανικής ομάδας, είναι σαφές πως έχει κάποιο ρόλο σε ότι αφορά στα δικαιώματα του συγκεκριμένου οδηγού. Δεν θα μπορούσε να είναι πια μάνατζέρ του αλλά είναι σαφές πως o Ville Ahtiainen λειτουργεί υπό την ομπρέλα του Αυστριακού αλλά και του περίφημου Didier Coton (πάντα με τον Mika Hakkinen σε συμβουλευτικό ρόλο συμβουλευτικό ρόλο).

Εύλογα, από τη στιγμή που εδώ και καιρό φημολογείται πως θα χάσει τη θέση του στους πρωταθλητές, ο Bottas χτυπά κάθε διαθέσιμη πόρτα για διαπραγματεύσεις. Μία από αυτές είναι και της Alfa Romeo Racing που μέχρι πριν από μερικές ημέρες ήταν στον… αέρα, αφού τώρα επισημοποιήθηκε πως Alfa Romeo και Sauber Motorsport θα συνεχίσουν μαζί.

raikkonen-Emilia-Romagna20-b1000x600

Advertisement

Τα συμβόλαια των Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi λήγουν στο τέλος της σεζόν και παρότι η Ferrari φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά στην οδηγική σύνθεση, ο Fred Vasseur έχει ξεκαθαρίσει πως η Alfa Romeo δεν υποχρεούται να επιλέξει έναν junior οδηγό της Scuderia (βλέπε: Callum Ilott). Άλλωστε και ο Giovinazzi οδηγός της Ferrari είναι. Όσο για τον Raikkonen, όλα δείχνουν πως στο τέλος του έτους θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Καπνός λοιπόν στο σενάριο Bottas-Alfa Romeo, υπάρχει. Μένει να δούμε αν θα εξελιχθεί και σε φωτιά.

Advertisement

bottas-bahrain21-a1000x600

Νέο F1 Vlog για τη σύγκρουση Hamilton vs Verstappen (video)
Το σοκαριστικό team radio του Verstappen (vids)
Το τρελό κόστος της ζημιάς στο μονοθέσιο του Verstappen!