Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέο F1 Vlog για τη σύγκρουση Hamilton vs Verstappen (video)

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο F1 Vlog για τη σύγκρουση Hamilton vs Verstappen (video)

FORMULA 1

Νέο F1 Vlog για τη σύγκρουση Hamilton vs Verstappen (video)

FORMULA 1

Νέο επεισόδιο για το F1 Vlog, με όλο το παρασκήνιο από το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, ενός αγώνα με ανατροπές και απρόοπτα, που όπως πάντα, πρόσφερε άφθονο υλικό για σχολιασμό!

Advertisement
Advertisement

Για έκτη σεζόν ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου. Και το κάνει με «συνοδηγό» και φέτος, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής και ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που σχολιάζει με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, καταπιάνεται με… το πολυσυζητημένο συμβάν του πρώτου γύρου, με τη σύγκρουση των Lewis Hamilton και Max Verstappen, με εναλλακτική περιγραφή, ερμηνεία και ετυμηγορία, οι οποίες πλαισιώνουν με χιουμοριστικό τρόπο την ενδελεχή ανάλυση της σύγκρουσης.

Στο δέκατο φετινό επεισόδιο, γίνεται έμμεση αναφορά σε επιτυχίες ενός μεγάλου φίλου των αγώνων που «έφυγε» – του Τόλη Βοσκόπουλου. Σχολιάζεται επίσης ο ρόλος των Valtteri Bottas και Sergio Perez, η υπέρβαση (μία ακόμα) του Charles Lerlerc, η πορεία χεράκι-χεράκι των McLaren RacingScuderia Ferrari και ο ρόλος της… γριάς αλεπούς!

Advertisement
Advertisement

Τέλος, στην ειδική ενότητα «Tech Talk» που φωτίζει αθέατα, τεχνικά κομμάτια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Τάκης Πουρναράκης εξηγεί γιατί ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε τόσο σημαντικό πλεονέκτημα όταν έβαλε τη σκληρή γόμα ελαστικών.

Δείτε περισσότερα πατώντας play στο video που ακολουθεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
O Tom Cruise κοντράρει τους Mark Webber και David Coulthard (+video)
Το σοκαριστικό team radio του Verstappen (vids)
Βολές Verstappen προς Hamilton… (video)