Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο video από δοκιμές του Audi RS3 Sportback στο Ring

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο video από δοκιμές του Audi RS3 Sportback στο Ring

ΝΕΑ

Νέο video από δοκιμές του Audi RS3 Sportback στο Ring

ΝΕΑ

H Audi ετοιμάζει την επόμενη εκδοχή του hot hatchback με τον turbo 5κύλινδρο και η πίστα του Nürburgring είναι το μέρος όπου οι δοκιμές έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα για τα αυτοκίνητα του είδους.

Advertisement
Advertisement

Το επερχόμενο Audi RS3 Sportback εθεάθη στο Nürburgring να κάνει γρήγορους γύρους στην τελική ευθεία των δοκιμών εξέλιξης πριν το ντεμπούτο του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το επερχόμενο νέο Audi RS3 πρόκειται να κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα δούμε την τελική έκδοση παραγωγής του. Το RS3 είναι το μικρότερο RS της Audi αλλά με πραγματικά πολύ καλές επιδόσεις. Σχετικά πρόσφατα είχαμε δει τις αντίστοιχες εικόνες από τις δοκιμές της sedan εκδοχής, που αναμένεται να έχει περισσότερη πέραση στις ΗΠΑ, ενώ το πιο «Ευρωπαϊκό» RS3, αυτό με το Sportback αμάξωμα, βρίσκεται τώρα στην τελική φάση των δοκιμών (ειδικά αν κρίνουμε και από την ένταση του καμουφλάζ στο αμάξωμα). Η τρέχουσα γενιά του Audi RS3 εφοδιάζεται με τον turbo 5κύλινδρο σε σειρά με τη χωρητικότητα των 2,5 λίτρων που αποδίδει 400 ίππους και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων που στέλνει την ισχύ σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Quattro της Audi.

Advertisement
Advertisement

Οι επιδόσεις του υπάρχοντος RS3 είναι εκρηκτικές, με τα 100 χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Εύλογα περιμένουμε να δούμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τη νέα έκδοση του μοντέλου, που μπορεί να διατηρεί την ίδια αρχιτεκτονική αναφορικά με τη χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά θα πρέπει να εμφανιστεί ακόμα πιο δυναμικό σε ότι αφορά στην απόδοση αλλά και τις επιδόσεις. Για όλες τις παραπάνω πληροφορίες που μας «λείπουν» για τη νέα έκδοση του μοντέλου, θα πρέπει να περιμένουμε έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όταν και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια και μέχρι τότε να αρκεστούμε στα πλάνα από την πίστα του Nurburgring με τα γρήγορα περάσματα του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με Dream Team στο Ράλι Ντακάρ η Audi
H ηλεκτρική Mercedes EQE δοκιμάζεται και στο Nürburgring (+video)
Νέο Audi RS3: Έρχεται με έως και 450 άλογα (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement