Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O CEO της VW είχε απορρίψει την αντίστοιχη θέση στην Tesla

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O CEO της VW είχε απορρίψει την αντίστοιχη θέση στην Tesla

ΝΕΑ

O CEO της VW είχε απορρίψει την αντίστοιχη θέση στην Tesla

ΝΕΑ

Ο Herbert Diess σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γερμανία, απέρριψε την κορυφαία οργανική θέση στην Tesla πριν γίνει διευθύνων σύμβουλος της VW.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι και λίγες οι φορές που ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen, Herbert Diess, έχει επαινέσει δημοσίως την Tesla.

Η σχέση του με τον Elon Musk είναι κάτι που δεν έχει κρυφτεί έως τώρα αλλά από την άλλη, δεν ξέραμε πως υπήρξε και τέτοια προοπτική συνεργασίας, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα σε έγκυρο Γερμανικό μέσο. Σύμφωνα λοιπόν με το Business Insider Germany, ο Diess που το 2014 πέρασε από τη BMW για την αντίστοιχη θέση, είχε επαφή για συνεργασία σε αυτό το επίπεδο από τον Elon Musk. Ο Diess ωστόσο, επέλεξε να ενταχθεί στον Όμιλο VW, όπου διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ των δύο ανδρών, οι σχέσεις έχουν παραμείνει πολύ καλές και η επικοινωνία μεταξύ τους είναι όπως φαίνεται τακτική, με τις φήμες για περιστατικά που αποδεικνύουν την εκατέρωθεν διάθεση να είναι πολύ χαρακτηριστικά. Σε ένα από αυτά, όταν ο Diess αναφέρθηκε στη μεθοδολογία της εξέλιξης των μοντέλων της μάρκας, ένα στέλεχος έφτασε στο σημείο να του υπενθυμίσει με έντονο τρόπο πως «Δεν είμαστε στην Tesla». Πάντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Diess και που θα επιλέξει να συνεχίσει να εργάζεται μετά το 2023 όταν και θα λήξει το πενταετές συμβόλαιό του με τη VW.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα μοντέλα που “έλιωσαν” στις δοκιμές του Euro NCAP (VIDEO)
H VW θα λανσάρει ηλεκτρικό pick up στις ΗΠΑ
Rivian: Μεγαλύτερη από της Tesla η εγγύηση στις μπαταρίες